Veikkaus Oy

Kenosta 100 000 euron potti Jämsään

Jaa

Jämsän K-Market Hokassa rivinsä pelannut asiakas voitti Kenon sunnuntain myöhäisillan arvonnasta 100 000 euron voiton. Riviin osui Kenon kymppitason täysosuma.

Kenon sunnuntain myöhäisillan arvonta toi 100 000 euron voiton Jämsän K-Market Hokassa rivinsä tehneelle asiakkaalle.

Hokan K-Marketista ostetulla kymppitason rivissä oli panoksena 0,50 euroa, ja rivin kaikki 10 numeroa osuivat oikein. Kerroin oli 200 000 ja voitoksi tuli näin 100 000 euroa.

Voittaja saa voiton tililleen todennettuaan kolmen viikon karenssiajan jälkeen henkilöllisyytensä osoitteessa veikkaus.fi/omatvoitot tai vaihtoehtoisesti jossakin Veikkauksen pelisalissa tai Helsingin Casinolla.

Veikkauksen Kenossa on korotetut kertoimet 1. - 7.4. välisenä aikana kaikissa arvonnoissa, kaikilla kenotasoilla ja kaikissa pelimuodoissa. Korotettujen kertoimien aikana kaikki voitot maksetaan 1,2-kertaisina takaisin. Kaikki rivit osallistuvat automaattisesti korotettuihin kertoimiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye