Rud Pedersen Public Affairs

Tatu Laurila aloittaa Healthcare Director -tehtävässä ja Rud Pedersenin johtoryhmän jäsenenä

Jaa

Rud Pedersenin terveystiimiin lisää kansainvälistä terveysalan ja strategisen johtamisen osaamista.

Kuva: Janette Mirjamo
Kuva: Janette Mirjamo

”Kansalaisten terveys ja hyvinvointi ovat menestyvän yhteiskunnan keskeinen edellytys. Toimiva keskusteluyhteys julkisen sektorin ja terveysalan yritysten sekä järjestöjen kesken tarvitaan erityisesti nyt, kun sote kamppailee kasvavien kestävyys- ja tuottavuushaasteiden kanssa. Rud Pedersenillä haluan olla vahvistamassa monipuoliseen tietoon perustuvaa puntarointia ja päätöksentekoa terveys- ja hyvinvointipolitiikassa yhdessä asiakkaidemme kanssa”, Tatu Laurila linjaa.  

VTM Laurila on keskittynyt terveysalan haasteiden ratkomiseen vuodesta 2012, jolloin hän aloitti lääkeyritys Novartiksen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana Suomessa. Lähes kymmeneen Novartis-vuoteen kuului myös vastuu uusien lääkkeiden markkinoille pääsystä Suomessa sekä mm. Novartiksen Islannin maajohtajan tehtävä. Novartis-vuosina Laurila toimi myös aktiivisesti Lääketeollisuus ry:n elimissä.

Edelliset kaksi ja puoli vuotta Laurila on toiminut strategiajohtajana ja partnerina Gesund Partnersissa, jossa hän keskittyi auttamaan muun muassa hyvinvointialueita, kansallisia sote-toimijoita, terveysalan yrityksiä ja järjestöjä niin strategisissa kuin myös operatiivisemmissa haasteissa.

”Olen kiitollinen erityisen opettavaisista vuosista Gesund Partnersilla. Asiakasprojektit laajan terveysekosysteemin erilaisten toimijoiden kanssa auttoivat ymmärtämään paremmin myös erilaisia painotuksia ja keinovalikoimaa liittyen yhteisiin päämääriin terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä”, Laurila summaa.

”Ennen terveysalaan ’hurahtamista’ toimin viisi vuotta pääkaupunkisedun kansainvälisen elinkeinomarkkinoinnin johtotehtävissä. Näen terveysalan mahdollisuudet myös kansainvälisten investointien kannalta hyvinä. Yhdistelmä teknologista ja kliinistä kyvykkyyttä täydennettynä erinomaisilla sote-rekistereillä ja biopankeilla voi realistisesti kasvattaa Suomen painoarvoa eurooppalaisena terveysalan keskittymänä tulevaisuudessa”, Laurila visioi.

”Tatun osaaminen täydentää loistavasti jo ennestään vahvaa terveystiimiämme. Soten haasteet ovat moninaiset, eivätkä ne tule poistumaan kovin nopeasti. Tatulla on monipuolisen taustansa ansiosta mahdollisuus auttaa asiakkaitamme paremmin ymmärtämään toimintaympäristöään ja näin ollen myös suunnistamaan siinä oikeasti vaikuttavalla tavalla”, sanoo Rud Pedersen Public Affairsin toimitusjohtaja Susanna Korpivaara.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rud Pedersen Group

Rud Pedersen Group on lähes 600 asiantuntijan voimin 17 maassa ja 18 kaupungissa toimiva eurooppalainen yhteiskuntapoliittiseen neuvonantoon ja strategiseen viestintään keskittyvä konsulttiryhmä. Suomessa Rud Pedersen työllistää noin 30 henkeä. 

Rud Pedersen tarjoaa neuvonantoa ja käytännöllistä tukea organisaatioille, yrityksille ja julkisyhteisöille, jotka haluavat osallistua julkiseen keskusteluun ja saavuttaa strategiset tavoitteensa monimutkaistuvassa maailmassa. Avustamme muun muassa poliittisten linjausten ja sääntelyn kentällä navigoimisessa, maineen- ja riskienhallinnassa, viestinnässä, markkinoinnissa ja rekrytoinneissa. Suurin osa asiakkaistamme on kansainvälisiä toimijoita. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rud Pedersen Public Affairs

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye