Kymenlaakson hyvinvointialue

Terveysasemien vastaanotot Elimäellä, Jaalassa ja Miehikkälässä keskeytetään 29.4.–2.6.2024

Jaa

Vastaanottotoiminta keskeytetään henkilöstöpulan vuoksi.

Elimäen, Jaalan ja Miehikkälän terveysasemien vastaanotot suljetaan väliaikaisesti. Sulut alkavat kaikilla kolmella terveysasemalla 29.4.2024 ja päättyvät 2.6.2024. Tuona aikana terveysasemilla ei ole hoitajan, lääkärin, fysioterapeutin tai laboratorion vastaanottoa. Lisäksi Miehikkälän diabeteshoitotarvikkeiden jakelu siirretään sulun ajaksi Virolahden terveysasemalle. Syynä vastaanottotoiminnan väliaikaiseen keskeytykseen on henkilöstöpula.

Kaikki jo varatut ajat Elimäen, Jaalan ja Miehikkälän terveysasemille pyritään siirtämään muille terveysasemille. Ajan varanneisiin henkilöihin ollaan erikseen yhteydessä uuden vastaanottoajan sopimiseksi laboratoriota lukuun ottamatta. Laboratorio ilmoittaa ajan peruutuksesta tekstiviestitse, minkä jälkeen asiakkaan tulee varata uusi aika näytteenottoon itsenäisesti.

Henkilöstöpulaan pyritään vastaamaan myös muilla toimenpiteillä. Kyseisenä aikana terveysasemalla työskentelevät lääkärit eivät osallistu koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon. Järjestelyiden avulla koulu- ja opiskeluterveydenhuolto toimii kuitenkin normaalisti.

Yhteyshenkilöt

Kymenlaakson hyvinvointialue

Järjestämme Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut. Noin 159 500 asukkaan maakuntaan kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye