Certego

CERTEGOn vuosikatsaus 2023: Kannattavuus luo pohjan terveelle kasvulle

Jaa

CERTEGOn Suomen liiketoiminnot tekivät täyskäännöksen kannattavuudessaan vuoden 2022 tappioista 2,4 miljoonan käyttökatteeseen vuodelle 2023. Tilikauden 2023 liikevaihto oli 60,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto 1,6 miljoonaa euroa.

certegolaisia tiimipalaverissa

CERTEGOn vuoden 2023 tulos on julkaistu: yhtiömme teki liiketoiminnassa täyskäännöksen vuoden 2022 tappioista 2,4 miljoonan käyttökatteeseen vuodelle 2023. Tilikauden 2023 liikevaihtomme oli 60,3 miljoonaa euroa ja liikevoittomme 1,6 miljoonaa euroa. 

Tavoittelemme kovaa kasvua ja kilpailemme osaavasta työvoimasta haastavassakin markkinassa. Kehitimme viime vuonna useita osa-alueita liiketoiminnassamme ja keskityimme palvelemaan asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin. Tuloskehitys kertoo, että suunta on oikea.  

Meille on ylpeyden aihe tehdä työtämme parhaiden mahdollisten brändien ja kumppanien kanssa. Yhteistyössä heidän kanssaan tuotamme parempaa palvelua: saamme tukea sopivimpien tuotteiden valinnassa ja ratkaisujen rakentamisessa asiakkaillemme.  

Kiitos vuodesta 2023 - tehdään vuodesta 2024 vielä parempi 

Tulos on aina seurausta siitä, mitä ja miten on tehty, ja laadukas toiminnan taso ei synny ilman sitoutuneita ja tyytyväisiä ihmisiä. Jokaisen työpanosta tarvitaan, jotta pysymme esimerkillisenä ja arvojemme mukaisena yhtiönä

Kiitos siis certegolaisille sekä yhteistyökumppaneillemme sitoutumisesta yhteiseen päämääräämme kohti tulostavoitteiden ylittämistä ja tervettä, kannattavaa yhtiötä. Kiitos joustamisesta, venymisestä, itsenne likoon laittamisesta ja valmiudestanne panostaa yhtiömme ja asiakkaidemme hyvinvointiin.  

Tänä vuonna olemme entistä valmiimpia kasvutavoitteisiimme, joita emme voisi saavuttaa ilman kannattavaa liiketoimintaa. Tarvitsemme tähän oman henkilöstömme ja yhteistyökumppaneidemme panosta sekä tiivistä yhteistyötä jatkossakin. 
 
Tuomas Pitkänen
toimitusjohtaja
CERTEGO Suomi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Certego

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye