Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Sähköisten reseptien uusimisessa on katkoja potilastietojärjestelmien yhdistämisen aikana

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella Pohteella yhdistetään 14 potilastietojärjestelmää yhdeksi Pohteen potilastietojärjestelmäksi kevään 2024 aikana. Tämän takia sähköisten reseptien uusimisessa on lyhyitä katkoja OmaKannassa ja apteekkeissa. Reseptejä voi kuitenkin uusia katkojen aikana oman sosiaali- ja terveyskeskuksen tai Digitaalisen sote-keskuksen kautta.

OmaKannan ja apteekkien kautta sähköisten reseptien uusimispyynnöt eivät onnistu seuraavasti:

3.–7.4.2024 Haapavesi, Lumijoki, Oulainen, Pyhäjoki, Pyhäntä, Raahe, Siikajoki
8.–12.5.2024 Alavieska, Haapajärvi, Kempele, Kärsämäki, Liminka, Nivala, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi, Ylivieska
22.–26.5.2024 Ii, Kuusamo, Muhos, Pudasjärvi, Taivalkoski, Utajärvi, Vaala.

Kiireellisissä reseptiasioissa asiakas voi olla yhteydessä omaan sosiaali- ja terveyskeskukseen tai Digitaaliseen sote-keskukseen. Digitaalinen sote-keskus on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7–21 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kello 8–18 Alavieskan, Haapajärven, Haapaveden, Nivalan, Oulun, Pyhäjoen, Pyhäjärven, Pyhännän, Raahen, Reisjärven, Sievin, Siikajoen ja Ylivieskan asukkaille.

Digitaalinen sote-keskus on kuitenkin poikkeuksellisesti kokonaan suljettu seuraavina viikonloppuina: 11.–12.5. ja 25.–26.5. potilastietojärjestelmien yhdistämisen takia.

Sosiaali- ja terveyskeskukset Pohteen verkkosivuilla. Digitaalinen sote-keskus Pohteen verkkosivuilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hilkka Haaraniemi, projektipäällikkö, hilkka.haaraniemi@pohde.fi, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Hallituksen kehysriihen linjauksilla toteutuessaan vaikutus Raahen ja Oulaskankaan sairaaloiden toimintaan19.4.2024 08:30:00 EEST | Tiedote

Hallitus teki 16.4.2024 kehysriihessään linjauksia sairaalaverkkouudistuksesta. Linjaukset koskevat perusterveydenhuollon päivystyksiä ja tiettyjen sairaaloiden erikoissairaanhoitoa sekä niissä toimivia yhteispäivystyksiä. Pohjois-Pohjanmaalla linjaukset koskisivat Raahen sairaalaa sekä Oulaskankaan sairaalaa Oulaisissa, mikäli kehysriihen linjaukset konkretisoituvat hyvinvointialueita sitovaksi lainsäädännöksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye