Messukeskus

Laura Asmala Helsingin Messukeskuksen Contact Centerin johtoon

Jaa

Restonomi Laura Asmala on nimitetty Team Leaderiksi Helsingin Messukeskuksen Contact Centeriin 1.4.2024 alkaen. Contact Center vastaa Messukeskuksen B2B- ja B2C-asiakkaiden asiakaspalvelusta.  

Laura Asmala on vahva kehittäjä, jolla on runsaasti työkokemusta tapahtuma- ja palvelualoilta.
Laura Asmala on vahva kehittäjä, jolla on runsaasti työkokemusta tapahtuma- ja palvelualoilta.

Laura Asmala on valmistunut restonomiksi Haaga-Instituutista ja täydentänyt osaamistaan johtamisen opinnoilla Vaasan yliopistossa. Asmala on vahva kehittäjä, jolla on runsaasti työkokemusta tapahtuma- ja palvelualoilta. Messukeskuksessa hän on työskennellyt vuodesta 2004 alkaen myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä niin Messut-liiketoiminnassa kuin Messukeskus Events & Congresses -liiketoiminnassa.

Contact Center on Messukeskuksen uudistuva asiakaspalvelutiimi, joka palvelee näytteilleasettajia, tapahtumajärjestäjiä ja Messukeskuksen kuluttaja-asiakkaita useissa eri kanavissa. Lisäksi Contact Center on sisäinen palveluyksikkö, joka vastaa monista päivittäistoiminnoista sujuvoittaen messulaisten arkea tapahtumatalon sisällä.

”Contact Center on aktiivisen asiakasviestinnän tiimi. Lähden innolla kehittämään toimintaamme entistä asiakaslähtöisemmäksi, jotta tapahtumakokemus olisi kaikille tapahtumiimme osallistuville helppo ja antoisa”, sanoo Asmala. 

Team Leaderina Asmala raportoi tehtävistään markkinointi- ja viestintäjohtaja Lumia Ankkurille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Lumia Ankkuri, +358 50 387 0023, lumia.ankkuri@messukeskus.com;
Team Leader Laura Asmala, +358 45 7872 2012 laura.asmala@messukeskus.com | www.messukeskus.com

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kemian hyväksi -palkinto 2024 on myönnetty toimitusjohtaja, FT Mari Granströmille. Palkinto luovutettiin hänelle Kemian Päivien yhteydessä 10.4.2024 Helsingin Messukeskuksessa.10.4.2024 17:46:27 EEST | Tiedote

Kemian hyväksi -palkinto jaetaan nyt seitsemättä kertaa ChemBio Finland 2024 -tapahtuman yhteydessä. Palkinto on suuruudeltaan 5 000 euroa. Palkinto myönnetään suomalaiselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka toiminnallaan on edistänyt kemian teollisuutta, opetusta ja innovaatiotoimintaa sekä edistänyt alan yhteiskunnallista merkitystä ja luonut alalle positiivista imagoa. Tällä kertaa palkinnon pääpainopisteenä oli ”muutoksen ajurit”. Kemian hyväksi -palkinnon myöntävät Suomen Messusäätiön taloudellisella tuella Kemian Seurat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye