Sunborn Saga Oy

Jarno Sepästä Sunborn Sagan uusi ravintolatoimenpäällikkö

Jaa

Muun muassa Naantalin ja Ruissalon Kylpylää operoiva Sunborn Saga Oy on valinnut uudeksi ravintolatoimenpäälliköksi Jarno Sepän. Seppä tulee vastaamaan Sunborn Saga Oy:n ravintoloiden ja kahviloiden ravintola- ja keittiötoimintojen kehittämisestä sekä operatiivisesta toiminnasta. Seppä aloittaa tehtävässään 8. huhtikuuta. 

Jarno Seppä ottaa vastuulleen Sunborn Saga Oy:n ravintoloiden ja kahviloiden kehittämisen sekä operatiiviset toiminnot.
Jarno Seppä ottaa vastuulleen Sunborn Saga Oy:n ravintoloiden ja kahviloiden kehittämisen sekä operatiiviset toiminnot.

Taustaltaan Seppä on palkittu kokki ja keittiömestari. Viimeksi Seppä on työskennellyt Voiveljet Oy:ssa asiantuntijaroolissa kehittämässä yhtiön ravintoloiden liiketoimintaa. Hän on vastannut myös palkitun Voillà!-ruokatapahtuman suunnittelusta, konseptoinnista ja toteutuksesta.

Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa useamman vuoden Barcelonassa ja Helsingissä. Hän on voittanut Laurier’s D’or -kokkikilpailun Ranskassa vuonna 2013 ja ollut palkintosijoilla myös Vuoden Kokki -kilpailussa. Turun Paistinkääntäjät ry on palkinnut hänet Turun alueen parhaana kokkina vuosina 2015–2016.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään Sunborn Sagan ravintoloiden ja kahviloiden ruokatarjontaa ja asiakaspalvelua sekä olla rakentamassa uusia ravintolakonsepteja ja tapahtumia. Työni alkaakin heti uusilla, mielenkiintoisilla ravintolaprojekteilla, joista kuullaan varmasti pian lisää, Seppä toteaa. 

Osa Sunborn Sagan ravintolakokonaisuutta ovat kylpylöiden ravintoloiden ja kahviloiden lisäksi myös Naantalin Vanhankaupungin rannassa kesäisin toimivat ravintola Snickari ja Naantalin Kaivohuone. Sepän kädenjälki näkyykin ensimmäisen kerran jo vappuna ravintola Snickarin vappumenulla.

– Olen onnellinen, että olemme saaneet alan kokeneen visionäärin rakentamaan unohtumattomia ravintolaelämyksiä nykyisille ja myös tulevaisuuden asiakkaillemme. Turku on tällä hetkellä Suomen kiinnostavimpia ruokakohteita. Jarnon osaamisen ja visioiden avulla saamme vietyä ravintolatoimintaamme seuraavalle tasolle ja katseet kääntymään yhä enemmän myös kohti Naantalia, uskoo Naantalin ja Ruissalon Kylpylöiden hotellinjohtaja Eerika Rinne.

Lisätietoja:

Jarno Seppä
ravintolatoimenpäällikkö 
Sunborn Saga Oy 
p. 044 55 66 252 (8.4.2024 alkaen) 
jarno.seppa@sunborn.fi

Eerika Rinne
hotellitoimenjohtaja
Sunborn Saga Oy
p. 044 55 66 261
eerika.rinne@sunborn.fi

Avainsanat

Kuvat

Jarno Seppä ottaa vastuulleen Sunborn Saga Oy:n ravintoloiden ja kahviloiden kehittämisen sekä operatiiviset toiminnot.
Jarno Seppä ottaa vastuulleen Sunborn Saga Oy:n ravintoloiden ja kahviloiden kehittämisen sekä operatiiviset toiminnot.
Lataa

Sunborn Saga Oy on osa perheomisteista Sunborn Groupia, joka tunnetaan Suomessa kylpylätoiminnan pioneerina ja laadukkaiden ravintolapalveluiden tuottajana. Konsernissa onkin jo 50 vuoden kokemus hotelli- ja ravintola-alalta aina tasokkaista ravintoloista palkittuihin kokous- ja konferenssipalveluihin. Yritykseen kuuluvat Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, Kuntoutuskeskus Ruissalo sekä ravintolat Naantalin Kaivohuone ja Snickari Naantalissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Saga Oy

Kuntoutus ei ole vain eläkeläisten juttu - Kuntoutuskeskus Ruissalossa ylläpidetään työkykyä ja pidennetään työuria22.10.2019 09:00:00 EEST | Uutinen

Kuntoutuskeskus Ruissalossa on vuosikymmenten osaaminen kuntoutuksesta. Työelämän muutoksia ei ole turkulaisessa yrityksessä tyydytty vain seuraamaan, vaan keskuksessa panostetaan nyt erityisesti ennakoivaan ja ennaltaehkäisevään kuntoutukseen, jolla tuetaan työssäjaksamista kaikissa ikäluokissa. Uusimpana tavoitteena on yritysten ja terveydenhuollon ammattilaisten yhdistäminen, jotta kaikilla olisi kattavaa tietoa erilaisista, kustannustehokkaista työkaluista henkilöstön työssäjaksamisen tukemiseen. Palveluiden kehittämistä Kuntoutuskeskuksessa luotsaa terveystieteiden tohtori Birgitta Ojala.

Naantalin ja Ruissalon Kylpylään uusi hotellinjohtaja Petter Lillvik palasi Suomeen 18 ulkomaanvuoden jälkeen3.10.2019 09:25:57 EEST | Tiedote

Kokkolalaislähtöinen Petter Lillvik aloitti Sunborn Saga Oy:n operatiivisena hotellinjohtajana syyskuussa. Tehtävä toi hänet töihin Suomeen ensi kertaa lähes kahden vuosikymmenen jälkeen. Lillvikin ensimmäinen hotellipesti oli aikoinaan Turussa – nyt ympyrä sulkeutuu, kun hän ryhtyy vastaamaan Ruissalon ja Naantalin Kylpylöiden ja niihin kuuluvien ravintola- ja kahvilayksiköiden päivittäisestä johtamisesta ja kehittämisestä turkulaisessa Sunborn Saga Oy:ssä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye