Uudenmaan ELY-keskus

Viadukten på Radanvarrentie i Hyvinge repareras under våren 2024

Dela

NTM-centralen låter reparera viadukten på Radanvarrentie (U-1627) i Hyvinge under våren 2024. Arbetet på platsen inleds vecka 14 och slutförs under juli 2024.

Karta.
Viadukten på Radanvarrentie i Hyvinge. OpenStreetMap.

Bron finns i Hyvinge på platsen där Radanvarrentie korsar landsväg 143. Trafiken avbryts på leden som korsar bron under den tid ytkonstruktionerna förnyas. Radanvarrentie är en enskild väg och NTM-centralen har kommit överens med vägägaren om förbifartsvägsarrangemangen under arbetets gång. Trafikarrangemangen på byggplatsen påverkar trafikens smidighet i varierande grad på landsväg 143.

Nyckelord

Kontakter

Beställaren är:
Projektchef Terhi Siltanen, NTM-centralen, tfn 0295 021348

Huvudentreprenören är:
Tehan Oy
Arbetsplatschef Jussi Sulkama, tfn 040 510 1095

Bilder

Karta.
Viadukten på Radanvarrentie i Hyvinge.
Ladda ned bild

Dokument

Om

NTM-centralerna är statliga myndigheter som främjar den regionala utvecklingen genom att sköta statsförvaltningens uppgifter och utveckling. NTM-centralerna sköter uppgifter i anslutning till näringar, arbetskraft, kunnande samt trafik och infrastruktur samt miljö och naturresurser. NTM-centralerna utvecklar och stöder ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbar välfärd.

Andra språk

Följ Uudenmaan ELY-keskus

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uudenmaan ELY-keskus

Kollektivtrafiken i Västra Nyland kommer till stor del att övergå till en modell som leds av NTM-centralen19.4.2024 08:45:00 EEST | Tiedote

I Högfors, Vichtis, Lojo, Ingå och Hangö som hör till området för NTM-centralen i Nyland övergår man den 3 juni 2024 till modellen för kollektivtrafik som leds av NTM-centralen. Detta omfattar största delen av den interna trafiken samt förbindelserna från Nummela och Ingå mot Helsingfors, men inte till exempel turer på avsnittet Björneborg – Helsingfors längs riksväg 2 eller turer på avsnittet Lojo–Helsingfors.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye