Uudenmaan ELY-keskus

Bron Saarensalmen silta, som skadades i en kollision, har reparerats

Dela

Bron Saarensalmen silta på Portaantie (Lv 2823) i Tammela öppnas för trafik senast fredagen den 5 april 2024 kl. 12. Bron träffades av en sandbilsflak i samband med sandning och brons stödkonstruktioner skadades vid kollisionen.

Den träställning som användes vid reparationen av bron, med arbetare ovanpå den.
Reparationen av bron Saarensalmen silta efter kollisionen. Destia

Vid reparationen av bron Saarensalmen silta förnyades stödbalkarna mellan bågarna.

”Under reparationsarbetet användes en stålbalk som tillfällig stödbalk, vilken avlägsnades när de nya betongbalkarna blivit gjutna och kunde ersätta de skadade balkarna”, berättar Juha Noeskoski, broingenjör vid NTM-centralen i Nyland.

Viktbegränsningen behövde inte justeras, eftersom det inte förekom andra skador på bron. Dessutom ändrades inte brons utseende.

Nyckelord

Kontakter

NTM-centralen i Nyland, broingenjör Juha Noeskoski, tfn 0295 016 364, e-post: fornamn.efternamn@ely-keskus.fi

Bilder

Detalj om reparationsarbetet.
Ladda ned bild
Den träställning som användes vid reparationen av bron, med arbetare ovanpå den.
Reparationen av bron Saarensalmen silta efter kollisionen.
Ladda ned bild

Om

NTM-centralerna är statliga myndigheter som främjar den regionala utvecklingen genom att sköta statsförvaltningens uppgifter och utveckling. NTM-centralerna sköter uppgifter i anslutning till näringar, arbetskraft, kunnande samt trafik och infrastruktur samt miljö och naturresurser. NTM-centralerna utvecklar och stöder ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbar välfärd.

logo

Andra språk

Följ Uudenmaan ELY-keskus

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uudenmaan ELY-keskus

Kollektivtrafiken i Västra Nyland kommer till stor del att övergå till en modell som leds av NTM-centralen19.4.2024 08:45:00 EEST | Tiedote

I Högfors, Vichtis, Lojo, Ingå och Hangö som hör till området för NTM-centralen i Nyland övergår man den 3 juni 2024 till modellen för kollektivtrafik som leds av NTM-centralen. Detta omfattar största delen av den interna trafiken samt förbindelserna från Nummela och Ingå mot Helsingfors, men inte till exempel turer på avsnittet Björneborg – Helsingfors längs riksväg 2 eller turer på avsnittet Lojo–Helsingfors.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye