Varsinais-Suomen ELY-keskus

Valtatien 8 parantaminen välillä Rauma-Eurajoki: vuorovaikutuspäivä 18.4.

Jaa

Torstaina 18.4.2024 Eurajoella järjestetään vuorovaikutuspäivä liittyen valtatien 8 parantamiseen Rauman ja Eurajoen välillä. Päivän aikana käsitellään viimeistelyvaiheessa olevaa yleissuunnitelmaluonnosta. Vuorovaikutuspäivä on kaksiosainen: iltapäivällä suunnittelijat ovat tavattavissa nuorisotalolla ja illalla järjestetään yleisötilaisuus.

Suunnittelijatapaaminen Lapijoen nuorisotalolla kello 12–16 

Torstaina 18.4. hankkeen suunnittelijat ovat tavattavissa kello 12–16 Lapijoen nuorisotalon keskikerroksessa, osoitteessa Taipaleentie 13, Eurajoki. Suunnittelijatapaamiseen voi saapua vapaavalintaiseen aikaan iltapäivän kuluessa.

Esillä on viimeistelyvaiheessa oleva yleissuunnitelmaluonnos valtatien 8 parantamiseksi Rauman ja Eurajoen välillä. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja antaa palautetta suunnittelijoille. Ratkaisuja pohditaan yhdessä karttojen äärellä. Aikataulun salliessa suunnittelijat voivat myös lähteä maastoon katsomaan osallistujia puhututtavia kohteita.

Yleisötilaisuus Lapijoen koululla kello 17.30–19.30

Yleisötilaisuus järjestetään samana iltana kello 17.30–19.30 Lapijoen koululla, osoitteessa Metsäläntie 2, Eurajoki. Tilaisuudessa kerrotaan suunnittelun tilanteesta, yleissuunnitelmaluonnoksesta ja suunnitelman hallinnollisesta käsittelystä. Kahvia on tarjolla.

Valtatien 8 suunnitteluhanke kehittää valtatietä sekä parantaa liikkumisen turvallisuutta ja sujuvuutta Rauman seudulla. Tavoitteena on, että valtatie 8 palvelee tulevaisuudessa yhä paremmin sekä pitkämatkaista liikennettä että Rauman kaupunkiseudun yhteyksiä. Yleissuunnitelman myötä alueen muutos hahmottuu aiempaa selkeämmin.

Hankkeesta voi lukea lisää osoitteessa vayla.fi/vt-8-rauma-eurajoki

Yhteystiedot

Yleissuunnitelma ja vuorovaikutuspäivä:
tiejohtaja Rauno Tuominen
Sitowise Oy
etunimi.sukunimi@sitowise.com
Puh. 040 700 7321

Hanke:
projektipäällikkö Timo Bäcklund
Varsinais-Suomen ELY-keskus, liikennevastuualue
Puh. 0295 022 782
etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

A. Lamminmäki Oy aloittaa uutena linja-autoliikenteen yrittäjänä useilla Kankaanpään yhteyksillä16.5.2024 12:05:40 EEST | Tiedote

A. Lamminmäki Oy on voittanut Ely-keskuksen kilpailutuksen koskien useita Pohjois-Satakunnan yhteysvälejä. Kilpailutukseen sisältyivät Kankaanpää–Pomarkku–Pori-, Lavia–Kankaanpää-, Jämijärvi–Kankaanpää- ja Karvia–Honkajoki–Kankaanpää yhteydet. Uusi sopimuskausi käynnistyy kesäaikataulukauden alusta 3.6.2024. Säännöllisen matkustuksen kausilipputuotteisiin tulee muutoksia ja yhteysväleille tulee linjanumerointi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye