Kangasalla uusi nuorten kesäyrittäjyyspalvelu

Jaa

Kangasalan kaupunki haluaa ensimmäistä kertaa selvittää nuorten kiinnostusta kesäyrittäjänä toimimiseen. Kaupungin työllisyyspalvelut ovat suunnitelleet yhdessä Uusyrityskeskus Ensimetri Oy:n kanssa nuorille suunnatun Kangasalan nuorten kesäyrittäjyys 2024 kampanjan.

Kangasalla kesäyrittäjyyskampanja on suunnattu vuonna 1995-2009 syntyneille nuorille. Nuoret voivat osallistua työpajoihin Kangasalla tai kaupunkiseudun muissa kunnissa. Kangasalan lisäksi työpajoja järjestetään Tampereella ja Nokialla. Lisätietoa työpajoista löytyy tästä!

Ilmoittautumislinkki Kangasalan työpajaan löytyy tästä!

Kaupungin työllisyyspalvelut kannustaa nuoria kokeilemaan yrittäjyyttä yksin tai tiiminä. Nuoret saavat Ensimetrin asiantuntijoilta neuvoja ja vinkkejä yrityksen perustamiseen ja yrittäjänä toimimiseen. Kesän aikana on mahdollisuus jatkuvaan yhteydenpitoon ja kokemusten vaihtoon yrittäjyyttä kokeilevien muiden nuorten kanssa. Nuorilla on lisäksi mahdollisuus osallistua kesäajalla Ensimetrin järjestämiin rentoihin verkostoitumishetkiin sekä hyödyntää kesäyrittäjyysoppaita. Kaikki kesäyrittäjyyskampanjan palvelut ja tilaisuudet ovat nuorille maksuttomia.

Lisäksi kesäyrittäjyyden edistämiseksi kaupungin työllisyyspalvelut jakaa yrittäjyyttä kokeileville paikallisille nuorille 250 € arvoisia kesäyrittäjyysseteleitä. Seteleitä on haettavissa yhteensä 10 kpl. Nuori voi hakea ja saada yhden yrittäjyyssetelin. Kesäyrittäjyysseteliä voi hakea 2.4.-31.5.2024 välisellä ajalla. Lisätietoa setelistä ja sen hakemisesta löytyy tästä!

Kesäyrittäjyysetelin arvo on 250 € ja samalle nuorelle voidaan myöntää yksi seteli. Nuori voi käyttää hänelle myönnetyn ja yrityksen tilille maksetun setelin haluamallaan tavalla yrityksensä liiketoiminnan kehittämiseen (mm. markkinointi, tiedotus, materiaalihankinnat, luvat jne.). Nuoren kannattaa vastata huolellisesti jo hakuvaiheessa hakemuslomakkeen kysymyksiin. Seteliä voivat hakea vuonna 1995-2009 syntyneet paikalliset nuoret.

Mukana Kangasalan nuorten kesäyrittäjyyskampanjassa 2024 Kangasalan Yrittäjät ry, Tredu, Kangasalan 4H-yhdistys, Business Kangasala Oy, Kangasalan kaupungin työllisyyspalvelut ja Uusyrityskeskus Ensimetri Oy.

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Loma-asunnon voi muuttaa vakituiseksi monella alueella Kangasalla22.4.2024 15:50:45 EEST | Tiedote

Kangasalla on useita alueita, joilla loma-asunnon voi muuttaa vakituiseksi asunnoksi. Sahalahdella ja Kuhmalahdella muutos on mahdollinen mm. Sahalahden keskustan, Pakkalan, Kuhmalahden kirkonkylän ja Pohjan ympäristössä. Vanhan Kangasalan alueella muutos on mahdollinen Kautialan, Raikun, Kuohenmaan ja Saarikylien kyläalueiden ympäristössä. Nämä painopistealueet on määritelty Kangasalan strategisessa yleiskaavassa ja pyrkimyksenä on ollut maaseudun palvelujen ja elinvoimaisuuden tukeminen. Lisäksi tietyillä kehitettävillä taajama-alueilla, esimerkiksi Halimajärvellä ja Onkijärvellä, on mahdollista muuttaa vanha mökkipaikka vakituiseksi. Viime vuosien aikana loma-asuntoja on muutettu vakituiseen käyttöön noin 5 asuntoa vuosittain. Kaupungin verkkosivuille on koottuu Loma-asunnosta vakituiseksi asunnoksi sivusto kangasala.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen-rakentaminen-ja-tontit/loma-asunnosta-vakituiseksi-asunnoksi, jossa kerrotaan asiasta tarkemmin, millä alueilla loma-asunnon muuttamin

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye