Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Palvelualojen Loistoduuniin!-rekrytointitapahtumasta löytyy työpaikkoja

Jaa

Loistoduuniin!-rekrytointitapahtuma järjestetään 11.4. Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa. Suositussa tapahtumassa etsitään puhtauspalvelu- ja ravintola-alan sekä turvallisuusalan työntekijöitä.

Palvelualojen Loistoduuni tarjoaa kohtaamispaikan työnantajille ja -hakijoille.
Palvelualojen Loistoduuni tarjoaa kohtaamispaikan työnantajille ja -hakijoille. TAKK

Kaikille avoin ja ilmainen rekrytointitapahtuma järjestetään torstaina 11.4. klo 13–15 TAKKin Nirvan kampuksella (Kurssikeskuksenkatu 11). Tapahtuma kerää rekrytoivat yritykset ja työnhakijat saman katon alle. TAKK vastaa vieraiden kahvituksesta sekä opiskeluun, oppisopimukseen ja opintoihin liittyviin kysymyksiin.

Yritykset ovat innolla osallistuneet tapahtumaan, koska ovat löytäneet sen avulla ammattitaitoisia työntekijöitä. Myös työnhakijan on helppo saada tietoa haussa olevista työtehtävistä. Tapahtuman tunnelma on rento ja osallistujia on ollut aina mukavasti liikkeellä, kertoo TAKKin yrityspalvelupäällikkö Rosa Hyvönen Loistoduuni-tapahtumista.

Palvelualojen Loistoduunissa on tälläkin kertaa paljon avoimia työpaikkoja. Työnantajat hakevat mm. ravintola- ja tapahtuma-alan työntekijöitä, aamiaistarjoilijaa, kokenutta á la carte tarjoilijaa, kokkia, kokenutta baarimestaria, kerroshoitajaa, siivoojia, kotiavustajaa ja -siivoojaa, peruspesutaitoista siivoojaa, porrassiivoojaa, siistijää, sairaala-, laitos- ja välinehuoltajaa, ohjaajaa-/työnjohtoharjoittelijaa, lähihoitajaa, hoiva-avustajaa ja paikallisvartijaa.

Ravintola-alalla on edelleen hyvät työllisyysnäkymät. Alalla on mahdollisuus työllistyä moninaisiin tehtäviin. TAKK kouluttaa tarjoilijoita ja kokkeja. Koulutuksia alkaa kesäkuun alussa ja syksyllä. Kokin ja tarjoilijan koulutuksia on myös englanniksi. Lisäksi TAKKissa järjestetään matkailu- ja ravitsemisalan esihenkilön oppisopimuskoulutuksia, joihin voi hakeutua milloin vain, kertoo mm. matkailu- ja ravitsemisalan koulutuspäällikkö Tapio Määttänen.

Mukana olevat työnantajat (tilanne 4.4.2024)

 • N-Clean Oy
 • Henkilöstöpalvelu Aican Happy People Oy
 • Kartanon Puhtauspalvelut Oy
 • Siskon Siivous
 • Winclean Oy
 • Kotikatu Oy
 • Sokotel Oy
 • Pirkanmaan TE-toimisto
 • Sotainvalidien Veljesliiton Pirkka- Hämeen piiri ry
 • Sointu Senioripalvelut
 • Pirkanmaan Voimia Oy
 • Pirha
 • Reila Palvelut Oy
 • Securitas Oy
 • Attendo Oy

Tapahtuman järjestää Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK.

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKKin Loistoduuniin-rekrytointitapahtumat järjestetään aina alakohtaisina, mikä helpottaa työpaikkojen ja -hakijoiden kohtaamista. Loistoduuneja on järjestetty muun muassa konetekniikka- ja sähköalalle, puhdistus- ja kiinteistöpalvelualalle sekä kaupan ja liiketalouden alalle.

Kutsu

Palvelualojen Loistoduuniin -rekrytointitapahtuma 11.4. klo 13–15 TAKKin Nirvan kampuksella (Kurssikeskuksenkatu 11). Lämpimästi tervetuloa, osaajia tarvitaan aina!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on monialainen ammatillinen kouluttaja ja työelämän kehittäjä. Vuosittain TAKKissa opiskelee noin 11 000 aikuista ja henkilöstöä on n. 250. TAKKia ylläpitää Tampereen Aikuiskoulutussäätiö sr. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä ammatillista lisä- ja täydennyskoulutusta yli 20 ammattialalta. Koulutuksia, toimintaa ja oppimisympäristöjä kehitetään tiiviissä yhteistyössä työelämän ja yritysten kanssa. Yrityksille ja organisaatioille on tarjolla joustavat ja yksilölliset henkilöstön osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen palvelut.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK

Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen valimoala ansaitsi tunnustusta25.1.2024 11:22:48 EET | Tiedote

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK on järjestänyt valimoalan täydennys- ja kurssimuotoista koulutusta vuodesta 2020 lähtien ainoana oppilaitoksena Suomessa. Koulutuksien järjestäminen on vastuullisuusteko, koska esimerkiksi Suomen huoltovarmuus on riippuvainen valimoalasta. Hyvä työ ja panostus valimoalaan ei ole jäänyt huomaamatta: Valimoteollisuus ry palkitsi TAKKin kunniamaininnalla viime vuoden lopulla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye