Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hiihtolatujen hoito lopetettu muualla paitsi Gerbyssä ja Öjbergetin ensilumenladulla

Jaa

Vaasan kaupungin ylläpitämien hiihtolatujen kunnossapito on lopetettu tämän kauden osalta muualla paitsi Gerbyssä ja Öjbergetin ensilumenladulla.

Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen

Hiihtolatujen hoito on lopetettu tämän kauden osalta latupohjien huonon kunnon vuoksi.

Poikkeuksena on Gerbyn latu, jota yritetään pitää hiihtokunnossa vielä niin kauan kuin se on mahdollista. Myös Öjbergetin ensilumenlatua pidetään vielä kunnossa. Öjbergetin muut ladut (3, 4 ja 5 km) on myös suljettu tämän kauden osalta.

Ajantasaiset tiedot Vaasan latujen kunnosta löytyvät latu-, jää- ja rinneinfosta.

Talviurheilukeskus Öjbergetin rinteet ovat avoinna 7.4. saakka.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ett träd för alla Vasabor – kom med i planteringstalkot!18.4.2024 13:17:37 EEST | Tiedote

Det kommer att planteras 70 000 nya träd i Vasa under de kommande åren. Målet för projektet Ett träd för alla Vasabor är att jämna ut koldioxidutsläppen från byggprojekt och kompensera för att det avlägsnas träd, stödja Vasas mål om klimatneutralitet samt att fira att stadens befolkning ökar och når upp till ett nytt tiotusental. Även invånare, sammanslutningar och företag bjuds in att delta i ett planteringstalko.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye