Ruokayrittäjien toimialapäivät Haagan kampuksella 11.–12.4 – maksuttoman tapahtuman tarkoitus on luoda uusia verkostoja alalle
Ruokayrittäjien toimialapäivät to–pe 11.–12.4.2024 on kohtaamispaikka, jossa voi päivittää osaamistaan, verkostoitua, esitellä tuotteitaan ja tehdä kauppaa. Tavoitteena on luoda merkityksellisiä yhteyksiä ja mennä yhdessä kohti kestävämpää ruokaketjua.

Tapahtumaan kutsutaan kaikki laadukkaita raaka-aineita ja innovatiivisia ruokatuotteita arvostavat alan ammattilaiset, jotka haluavat olla eturintamassa luomassa uusia ruokatrendejä. Mukaan voi osallistua molempina tai vain toisena päivänä.
Tapahtumassa tarjotaan liiketoimintaa kehittävää koulutusta, keynote-puheenvuoroja, verkostoitumista sekä tuottajat, myyjät ja ostajat kohtauttava FlavourHub. FlavourHUBiin voi tulla perjantaina kello 9–10.30 välillä maistelemaan ja tutustumaan esittelijöihin ilman ilmoittautumista.
FlavourHubin jälkeen ohjelmassa on puheenvuoroja ja verkostoitumista Haaga-Helian Haagan kampuksella. Puheenvuorot liittyvät ravintola- ja matkailualan ajankohtaisiin aiheisiin. Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho kertoo lähiruoan käytöstä ravintolassaan. Lisäksi kuullaan avauksia artesaaniruoasta, alustataloudesta, ruokatuliaisen tuotteistamisesta ja vastuullisuusviestinnästä.
Aika: to–pe 11.–12.4.2024
Paikka: Haaga-Helian Haagan kampus, Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki
Koko ohjelma ja ilmoittautuminen
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Urban&Local-hanke, Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohanke ja Ruokaketju laajemmille markkinapaikoille -hanke sekä Suomen Artesaaniruoka Ry.
Urban&Local
Urban&Local – tulevaisuuden kestävä ruokaekosysteemi -hankkeessa (1/2023–12/2025) kehitetään lähiruoka- ja ravintola-alan innovatiivisia ratkaisuja, toimintatapoja, tuotteita ja palveluita sekä luodaan puitteet alan yhteistyölle ja kestävälle liiketoiminnalle. Hanketta koordinoi Forum Virium Helsinki ja hankekumppaneina toimivat Metropolia ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Perho liiketalousopisto sekä Vantaan kaupunki. Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta.
Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohankkeen päätavoitteena on lisätä ruokasektorin yritysten kasvupotentiaalia ja kehittymismahdollisuuksia uusien verkostojen ja kumppanuuksien, aktiivisen vuoropuhelun sekä tiedonvaihdon ja –välityksen avulla. Hankkeen päätoteuttajana toimii Pyhäjärvi-instituutti, hankekumppaneinaan Yrityssalo Oy, Ukipolis Oy, Novida ammattiopisto ja lukio sekä Paraisten kaupunki. Hanke toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2014–2020 (siirtymäkausi 2021–2022) (Varsinais-Suomen ELY-keskus).
Ruokaketju laajemmille markkinapaikoille-hankkeen lähtökohtana on tukea paikallisten elintarvikealan yritysten kasvua laajemmille kansallisille ja kansainvälisille markkinoille sekä oikeille B2B-markkinapaikoille.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Mia BlancprojektiasiantuntijaHaaga-Helia ammattikorkeakoulu
Puh:+358294471760mia.blanc@haaga-helia.fiKuvat
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia on ammattikorkeakoulu, jossa koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.
Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ohjattu saunaseremonia tuo kulttuurin ja hyvinvoinnin matkailijoiden ulottuville12.12.2025 07:30:00 EET | Tiedote
Sauna voi olla paljon muutakin kuin perinteiset lämpimät löylyt – rohkeasti kehitetyt elämykset voivat auttaa erottumaan kilpailussa, työllistää ja kasvattaa matkailutuloja.
Haaga-Helian koulutukselle arvostettu kansainvälinen akkreditointi3.12.2025 09:24:35 EET | Tiedote
International Business -koulutus (BBA) on ensimmäinen EFMD:n ohjelmatasoisen akkreditoinnin saanut koulutus pääkaupunkiseudulla.
Keskustasta lentoon – sähköinen lentäminen haastaa liikkumisen rajat27.11.2025 11:09:00 EET | Tiedote
Haaga-Helia ammattikorkeakoulun hanke tuo rohkean vision lähelle Helsingin keskustaa. Sähköisen liikenteen lentopaikka voi tulevaisuudessa tukea kestävää liikkumista ja vahvistaa alueen vetovoimaa. Samaan aikaan kilpailu tulevaisuuden ilmailuratkaisuista kiihtyy – pysyykö Suomi mukana maailmanlaajuisessa kilpailussa?
Kuuloimplantin poistopyyntö valintakokeessa johti ohjeistuksen uudistamiseen – Haaga-Helia sai apulaisoikeuskanslerilta kiitosta nopeista korjaavista toimista10.11.2025 14:44:13 EET | Tiedote
Median kesäkuussa 2024 julkaisemissa uutisissa käsiteltiin tapausta, jossa Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa järjestetyssä AMK-valintakokeessa hakijaa pyydettiin poistamaan kuuloimplanttinsa kesken kokeen (esim. Helsingin Sanomat 10.6.2024, Iltalehti 14.6.2024).
Tutkimus: Luonnonkaunis ja rauhallinen itäisen Uudenmaan saaristo on monille matkailijoille tuntematon9.10.2025 15:19:58 EEST | Tiedote
Itäisen Uudenmaan saaristomatkailijoihin keskittynyt tutkimus tuo esiin, että alue herättää matkailijoissa vahvoja mielikuvia luonnonkauneudesta ja rauhasta – mutta tunnettuudessa on parannettavaa.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme
