Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Ennakkotiedote: liikuntajaosto kokoontuu 11.4.2024

Jaa

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaosto kokoontuu 11.4.2024.

Kokouksen asialista on julkaistu Helsingin kaupungin verkkosivuilla.

Samalta sivulta löytyvät myös:

  • muut päätösasiakirjat
  • kokousaikataulu
  • tieto jaoston jäsenistä.

Jaoston puheenjohtajana toimii Vesa Korkkula.

11.4. liikuntajaoston esityslistalla on 

  • Toiminta-avustukset vuodelle 2024 
  • Tilankäyttöavustukset vuodelle 2024 
  • Muiden liikuntaa edistävien yhdistysten avustukset vuodelle 2024
  • Avustus iäkkäiden ihmisten liikkumisen edistämiseksi vuodelle 2024

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Maailmankuulu brittitrio Tiger Lillies kehutun Edgar Allan Poe -esityksensä kanssa Suomeen23.5.2024 13:42:57 EEST | Tiedote

Suomessakin jo useampaan otteeseen hurmannut lontoolaisyhtye The Tiger Lillies tuo maailmalla kehuja keränneen Edgar Allan Poe's Haunted Palace -esityksensä Savoy-teatteriin marraskuun lopussa. Mustan huumorin sävyttämä massiivinen musiikkiteatteriesitys uppoaa syvälle Edgar Allan Poen maailmaan. Tämä kansainvälisen työryhmän kanssa yhteistyössä syntynyt erittäin visuaalinen ja ylenpalttinen esitys nähdään Savoy-teatterissa perjantaina 29. ja lauantaina 30. marraskuuta. Suomen kolmen näytöksen liput tulevat myyntiin perjantaina 24. toukokuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye