Osuuskauppa Arina

Raahen Prismakeskuksen rakennustyöt alkavat

Jaa

Osuuskauppa Arina on allekirjoittanut sopimuksen Mettalanmäen Prismakeskuksen maanrakennusurakasta ja rakennustyöt pyritään aloittamaan mahdollisimman pian. Uusi Raahen Prismakeskus on suunniteltu avattavaksi loppuvuodesta 2025.

Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Suunnitteluhuone Oy
Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Suunnitteluhuone Oy

Paikallisin voimin maanrakennustöihin

Arinan suunnitelmat Prismakeskuksen rakentamisesta ovat edenneet rakennuslupapäätöksen jälkeen vauhdikkaasti. Maanrakennutuksen osalta kilpailutuksen voitti paikallinen Veljekset Kellola Oy ja urakkasopimus yritysten välillä allekirjoitettiin tänään. Maanrakennustyöt on tarkoitus aloittaa muutaman viikon sisällä.

– Prismakeskuksen hanketta on suunniteltu jo pitkään, joten on hienoa, että hanke lähtee konkreettisesti liikkeelle ja odotamme jo innolla, että pääsemme avaamaan uuden Prismakeskuksen. Raahe ja sen lähikunnat kasvavat ja kehittyvät kovaa vauhtia, joten alueella on vahva tarve uudelle Prismalle ja sen yhteyteen tuleville muille palveluille. Erityisen iloisia olemme siitä, että maanrakennutuksen urakkakilpailun voitti paikallinen toimija. Näin voimme osaltamme tuoda lisää työtä alueelle yhteistyökumppaniemme kautta, kertoo Osuuskauppa Arinan talousjohtaja Anu Junnikkala-Alho.

– Odotamme innolla yhteistyötä Arinan kanssa, ja Raahen Prisman maarakennustyöurakka on meille erityisen mielenkiintoinen kohde paikallisuuden vuoksi. Tässä hankkeessa pystymme kattavasti käyttämään koko konsernin palveluita asiakkaan hyväksi. Myös tässä hankkeessa pyrimme minimoimaan hiilipäästöt ja tarjoamme asiakkaalle raportit kohteesta syntyvistä hiilipäästöistä. Veljekset Kellola Oy panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja toivoo, että Raahen Prisman maarakennustyöurakka on ensimmäinen monista yhteistyökohteista Arinan kanssa, toteaa Veljekset Kellola Oy:n työpäällikkö Tuomas Pelkonen.

Kokonaisuudessaan Prismakeskushankkeen työllistämisvaikutus alueella tulee olemaan arviolta noin 50 henkilötyövuotta. Hankkeen rakennus- ja talotekniikkaurakointi on tarkoitus kilpailuttaa vielä loppukevään aikana.

Asiakkaiden toiveet mukana suunnittelussa

Uutta Prismakeskusta suunnitellaan alusta lähtien asiakkaiden toiveita kuunnellen ja suunnitelmissa panostetaan erityisesti asioinnin ja ostamisen helppoutta.

– Tiedämme, että uutta Prismaa on odotettu innolla asiakkaiden keskuudessa ja haluamme kaikki mukaan yhteisen Prismakeskuksen suunnitteluun. Toiveita uudelle Prismakeskukselle on toki jo annettu ja ne on kaikki kerätty talteen mutta jotta voimme varmistaa sen, että Prismakeskus tulee vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin, tulemme lähiviikkojen aikana avaamaan sivuston, johon jokainen voi käydä esittämässä omat toiveensa, kertoo ryhmäpäällikkö, Prismajohtaja Tarmo Kokkola.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat tasavertaisesti lähes 190 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. 3000 Arinalaista tarjoavat marketkaupan, liikennekaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita noin 180 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea. Arinan asiakasomistajat saavat palveluja käyttämällä hyötyjä keskimäärin noin 575 euroa taloutta kohden vuodessa. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoiseen, pohjoisen ihmisten ja alueen hyväksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Arinan vuoden 2023 parhaat työryhmät Iistä, Oulusta, Rovaniemeltä, Vaalasta ja Ylitorniolta - S-market Ylitornion Jani Kokkisesta Vuoden päällikkö17.4.2024 10:58:41 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Arinan päälliköt kerääntyivät jälleen Leville valmennuspäiville. Tällä kertaa päällikköpäivillä käytiin läpi toimitusjohtajan katsauksen lisäksi muun muassa turvallisemman tilan periaatteita, tutustuttiin Arinan yrityskulttuuriselvityksen tuloksiin, osallistuttiin workshoppeihin eri teemoista ja käynnistettiin kaikkia päälliköitä koskeva Johtamisen muutosmatka. Tiivis reissu huipentui Arina-gaalaan, jossa palkittiin vuoden 2023 huippuonnistujia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye