Osuuskauppa Keskimaa

Urban Bistro avataan alkukesästä kävelykadulle ravintola VENNin tiloihin

Jaa

 Jyväskylä saa uuden ravintolan kävelykadulle, kun Osuuskauppa Keskimaa avaa ravintola Revolutionin viereiseen liiketilaan uuden Urban Bistron alkukesästä. Urban Bistro on rento ruoka- ja seurusteluravintola, jossa nautitaan ruoat ja juomat yhdessä kaveriporukalla viihtyen. Samalla vuodesta 2018 kävelykadulla toiminut ravintola VENN lopettaa toimintansa vapun jälkeen, ja tilat remontoidaan uutta Bistroa varten toukokuun aikana.

Ravintola VENNin viimeinen aukiolopäivä on vappuaattona 30.4.2024.
Ravintola VENNin viimeinen aukiolopäivä on vappuaattona 30.4.2024. KUVA: Erkka Lyytikkä

Ravintola VENNin viimeinen aukiolopäivä on vappuaattona 30.4., jonka jälkeen tilat remontoidaan kokonaisvaltaisesti toukokuun aikana. Revolutionin viereiseen tilaan rakennetaan uniikki ravintolakonsepti, joka toimii tiiviissä yhteistyössä Revolutionin kanssa, tarjoten kuitenkin omanlaisen tunnelman ja ruokailuelämyksen. 

− VENN on toiminut paraatipaikalla Jyväskylän ydinkeskustassa noin kuuden vuoden ajan. Nyt on tullut aika uudistaa liikeideaa vastaamaan paremmin tämän hetken asiakkaiden ravintolakysyntään. Liikeideauudistus on osa normaalia ravintolaverkostomme hallintaa, joka elää ajassa jatkuvasti, perustelee Osuuskauppa Keskimaan toimialajohtaja Pasi Kunelius muutosta.

VENNin tilat remontoidaan kokonaisvaltaisesti toukokuun aikana ja uusi Urban Bistro avaa ovensa alkukesästä. VENNin työntekijöiden työsuhteet jatkuvat entisellään Keskimaalla uudessa Urban Bistrossa. Ravintola Revolutionilla ja Urban Bistrolla on osittain yhteinen henkilökunta niin salin puolella kuin keittiössäkin. Tällä hetkellä ravintolat työllistävät yhteensä 45 ravintola-alan ammattilaista. Ravintola Urban Bistroon rekrytoidaan viisi uutta työntekijää.


− Urban Bistron keskiössä on yhteisöllisyys, ruuan ja juoman jakaminen, kiireettömyys ja vilpittömän eloisa palvelukokemus. Urbanin rennossa tunnelmassa voi nauttia niin aamupäivän brunssista, lounaasta kuin yhdessä jaettavasta illallisesta. Erilaiset teemaillat ja live-musiikki ovat osa Bistron konseptia, taustoittaa ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen.

Urban Bistron tarkempi avajaisten ajankohta julkaistaan remontin edetessä toukokuun aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen, jukka.puhalainen@sok.fi, 010 767 5490

Osuuskauppa Keskimaa, matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Pasi Kunelius, pasi.kunelius@sok.fi, 010 767 3060

Kuvat

Ravintola VENNin viimeinen aukiolopäivä on vappuaattona 30.4.2024.
Ravintola VENNin viimeinen aukiolopäivä on vappuaattona 30.4.2024.
Lataa

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä noin 755 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on lähes 140 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme noin 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Osuuskauppa Keskimaan vuoden 2023 esihenkilöt palkittiin Tahkolla16.5.2024 13:11:28 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Keskimaa palkitsi vuoden 2023 parhaat esihenkilöt neljässä eri kategoriassa. Palkintokategoriat ovat Keskimaan arvojen mukaisesti: sydämellä, sisulla, ilolla ja yhdessä -kategoriat. Keskimaan palkitut esihenkilöt ovat Hesburger Sokoksen ravintolapäällikkö Katja Hulkko, S-market Kolmikulman marketpäällikkö Paula Kortelahti, S-market Muuramen marketpäällikkö Mira Kinnunen ja Original Sokos Hotel Alexandran hotellipäällikkö Leena Lehosmaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye