Turun Osuuskauppa palkkaa kesäksi yhteensä jopa 1200 kesätyöntekijää

Jaa


Alkukevät on kiireistä sesonkia työnhakijoiden keskuudessa, sillä moni nuori etsii tulevalle kesälle kesätyötä. Turun Osuuskauppa on yksi Varsinais-Suomen suurimpia työllistäjiä, joka tarjoaa alueellaan jopa 1200
 kesätyöntekijälle työpaikan useassa eri palvelualan toimipaikassa. 

Turun Osuuskauppa palkkaa kesäksi yhteensä jopa 1200 kesätyöntekijää
Turun Osuuskauppa palkkaa kesäksi yhteensä jopa 1200 kesätyöntekijää

Kesätyö Turun Osuuskaupan lähes sadassa toimipaikassa kiinnosti jälleen tänä vuonna monia, ja hakemuksia saapui osuuskaupalle lähes 3 000 kappaletta. Kesän ajalle työtehtäviä löytyy kaupoista, ravintoloista, hotelleista, ABC-liikennemyymälöistä ja S-Pankki-palveluista. Turun Osuuskauppa palkkaa kesätöihin tulevalle kesälle jopa 550 henkilöä. 

-Tämän vuoden kesätyönhakijat olivat erityisen osaavia, ja monella oli selkeästi jo kokemusta alalta. Vaikka konkarit pääsevätkin nopeasti työtehtäviin kiinni, tarvitsemme myös uusia innokkaita osaajia alalle. Palkkaamme kesätyöntekijöitä monenlaisella osaamis- ja kokemustaustalla, ja tärkeintä aina on kuitenkin positiivinen ja innostunut asiakaspalveluasenne. Haluan kiittää jokaista kesätyönhakijaa ja toivottaa tulevat kesätyökaverimme lämpimästi tervetulleiksi meidän toimipaikkoihimme. Haluamme tarjota jokaiselle kesätyöntekijälle unohtumattoman kesän innostavassa työympäristössä, kertoo Turun Osuuskaupan vt. henkilöstöjohtaja Ami Kalliomäki

Perinteisen kesätyöhaun lisäksi Turun Osuuskaupan Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun haki yhteensä 2060 nuorta. Tutustu työelämään ja tienaa -hakijoita valittiin töihin tulevaksi kesäksi yhteensä 650 henkilöä. Kesätyöharjoittelu on tarkoitettu 15–17-vuotiaille nuorille, jotka hakevat ensimmäistä työkokemustaan palvelualalla. Tutustu työelämään ja tienaa -jaksolla alaikäinen kesätyöntekijä pääsee perehtymään työhön kaupassa tai ravintolassa kahden viikon työjaksolla.

Turun Osuuskauppa haluaa tarjota suurena alueellisena vaikuttajana nuorille mahdollisimman kannustavan ja innostavan kesätyökokemuksen. Turun Osuuskauppa palkittiin jälleen kolmatta vuotta peräkkäin Innostavimmat-tittelillä, jonka Eezy Flow Oy jakaa Suomen innostavimmille työnantajille heidän henkilöstötutkimustensa mukaan. Hyvinvoiva työyhteisö on työpaikan tärkein voimavara, johon myös tulevat kesätyöntekijät pääsevät pian osaksi. 

Kesällä työyhteisö kasvaa myös Ammattiopisto Spesian opiskelijoilla 

Myös usean vuoden yhteistyö Ammattiopisto Spesian kanssa jatkuu. Yhteistyöllä Turun Osuuskauppa tarjoaa työllisyysmahdollisuuksia yksilöllistä tukea tarvitseville liiketalouden ammattitutkinnon toisen vuoden opiskelijoille. Työ Turun Osuuskaupan toimipaikassa palvelualan tehtävissä on monelle opiskelijalle ensimmäinen ja arvokas. Työllisyysjaksot koostuvat yleensä hyllytys- ja asiakaspalvelutehtävistä, ja ne ovat räätälöity yksilöllistä tukea tarvitsevalle nuorelle.  

 -Spesialaiset ovat tärkeä voimavara myös muille työntekijöille. Uudet työkaverit ja heidän välittömyytensä tuo työyhteisöön paljon. Yhteistyö Ammattiopisto Spesian kanssa on ollut palkitsevaa ja aiomme jatkaa yhteistä matkaamme jatkossakin, kertoo Kalliomäki. 

Lisätietoja: 

Turun Osuuskauppa, Vt. henkilöstöjohtaja Ami Kalliomäki, puh. 010 764 5600 

Avainsanat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Osuuskauppa

Lähes 29 000 ääntä Turun Osuuskaupan edustajiston vaaleissa – noin puolet valituksi tulleista uusia jäseniä15.4.2024 11:37:15 EEST | Tiedote

Turun Osuuskaupan edustajistoon on valittu 60 uutta jäsentä, jotka huolehtivat, että osuuskaupan alueellista roolia, palveluita ja etuja kehitetään omistajien toiveita kuunnellen. Turun Osuuskaupan edustajiston vaaleissa annettiin yhteensä 28 872 ääntä, mikä on 384 enemmän kuin edellisissä vaaleissa. Äänioikeuttaan käytti 16,6 prosenttia jäsenistä. S-ryhmän muodostavat 19 alueosuuskauppaa ja niiden omistama Suomen osuuskauppojen keskuskunta eli SOK. Tänä keväänä edustajiston vaalit pidetään kymmenessä alueosuuskaupassa. - Osuuskauppavaalit kiinnostivat mukavasti Turun Osuuskaupan asiakasomistajia. Tästä kertoo sekin, että saimme edustajistoon yhteensä 31 uutta jäsentä. Iso kiitos kaikille äänestäneille, sanoo Turun Osuuskaupan asiakkuuspäällikkö Anna Sainio. Yhteensä osuuskaupan edustajiston vaaleissa oli ehdolla 365 jäsentä. Osuuskaupan edustajistoon tuli valituksi yhteensä 60 henkilöä, joista 34 oli naisia ja 26 miehiä. Uusia edustajiston jäseniä on joukossa 31. Valittujen keski-ikä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye