Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Vaasan ammattikorkeakoulu hakee rehtori, toimitusjohtajaa

Jaa

VAMK hakee rehtori, toimitusjohtajaa johtamaan Vaasan ammattikorkeakoulua tehokkaasti ja tuloksellisesti ammattikorkeakoulun arvojen ja strategian mukaisesti. Tehtävän haku päättyy 30.4.2024.

Viisi ihmistä seisoo rannalla ja nauttii yhdessäolosta tulisijan äärellä, taustalla näkyy vesi ja taivaalla on auringonlaskun värejä.
VAMK hakee rehtori, toimitusjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen. VAMK

Vaasan ammattikorkeakouluun haetaan rehtori, toimitusjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Haku tehtävään on auki Kuntarekryssä 30.4.2024 asti. Ammattikorkeakoulun hallitus päättää rehtori, toimitusjohtajan valinnasta kevään aikana ja tehtävään valitun henkilön odotetaan aloittavan elokuussa 2024.

Rehtori, toimitusjohtajan tehtävänä on johtaa VAMKia tehokkaasti ja tuloksellisesti ammattikorkeakoulun arvojen ja strategian mukaisesti. Tehtävään valittavalta toivotaan ensisijaisesti tohtorin tutkintoa, ylemmän korkeakoulututkinnon ollessa vähimmäisvaatimus. 

”Haemme Vaasan ammattikorkeakouluun modernia ammattikorkeakoulutoiminnan ammattilaista, jolla on kykyä ja halua toiminnan aitoon kehittämiseen ja uudistamiseen. Rehtori, toimitusjohtajalla tulee olla kokemusta asiantuntijaorganisaation tuloksellisesta johtamisesta sekä hyvä tuntemus ammattikorkeakoulun toimintaympäristöstä”, hallituksen puheenjohtaja Christina Knookala sanoo.

Pohjoismaiden suurimmasta energiaklusterista tunnetulla Vaasan seudulla on erinomaiset mahdollisuudet elinkeinoelämän kanssa tehtävään yhteistyöhön ja tulevalta rehtori, toimitusjohtajalta odotetaan työelämälähtöistä ajattelutapaa. Myös laajat verkostot alueella katsotaan eduksi.

”VAMKissa rehtori, toimitusjohtaja saa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään yhteistyötä myös Vaasan yliopiston kanssa. Siksi peräänkuulutammekin vahvoja vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaitoja sekä näyttöjä muutosprosessien hallinnasta ja johtamisesta”, kertoo Knookala.

Hakuilmoitus luettavissa Kuntarekryssä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Viisi ihmistä seisoo rannalla ja nauttii yhdessäolosta tulisijan äärellä, taustalla näkyy vesi ja taivaalla on auringonlaskun värejä.
VAMK hakee rehtori, toimitusjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.
Lataa

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3 700 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Kevään toinen yhteishaku alkaa – löydä oma polkusi VAMKissa13.3.2024 07:30:00 EET | Tiedote

Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku käynnistyy tänään 13.3. ja jatkuu 27.3. saakka. Vaasan ammattikorkeakoulussa on haettavana suomenkielisiä AMK- ja YAMK-tasoisia koulutusohjelmia, joista valmistuu asiantuntijoita tekniikan alalta, liiketalouden alalta sekä sosiaali- ja terveysalalta. Tarjolla on sekä perinteisiä päivätoteutuksia että joustavia monimuoto- ja verkkototeutuksia. Opinnot alkavat elokuussa 2024

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye