Osuuskauppa PeeÄssä

Sokoksen ravintolamaailmaa uudistetaan – uusi Leiketupa-ravintola aukeaa toukokuussa

Jaa

Sokoksen ravintolamaailman uudistuksessa Döner 26 ja Raisu suljetaan ja uusi Leiketupa-ravintola avataan. Rosso, Coffee House, Presso ja Hesburger ovat auki uudistustöiden aikana.

Uudistustyöt Sokoksen ravintolamaailmassa alkavat tällä viikolla. Uudistusten tuloksena ravintolapalvelut päivittyvät ja ravintolamaailman tilaa muutetaan palvelemaan paremmin asiakkaita.

Toukokuun puolenvälin paikkeilla valmistuvan uudistuksen myötä ravintolamaailmassa tulee palvelemaan Rosson, Coffee Housen, Presson ja laajennetun Hesburgerin lisäksi kokonaan uusi Leiketupa-ravintola. Lisäksi suunnitelmissa on lisätä kauppakäytävän viihtyisyyttä kahvilapalveluilla.

Rakentaminen ja uudistaminen tulevat näkymään ravintolamaailmassa, mutta eivät häiritse ravintoloiden päivittäistä toimintaa. Töiden ajan Rosso, Coffee House, Presso ja Hesburger palvelevat asiakkaita normaalisti.

Uusi Leiketupa-ravintola on tuttu ravintolakonsepti Joensuun Prisman ravintolamaailmasta. Leiketuvassa on nimensä mukaisesti tarjolla laadukkaita itseleivitettyjä leikkeitä. Leikkeiden lisäksi tarjontaan kuuluu salaatit, burgerit ja pannupizzat. Itse tehdyssä rehdissä ruoassa otetaan huomioon eri ruokavaliot ja reilut annokset sammuttavat kaikenkokoisen nälän.

– Uudistukset parantavat koko Sokoksen, ja etenkin ravintolamaailman, asiointikokemusta. Jatkossakin asiakkaille on tarjolla erilaisiin tarpeisiin soveltuvat laadukkaat ravintolapalvelut. Erityisesti haluamme panostaa ravintolamaailmassa asioinnin sujuvuuteen ja selkeyteen, kertoo PeeÄssän ravintoloiden ja tapahtumien ryhmäpäällikkö Johanna Kämäräinen.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa PeeÄssä

Olemme yli 125 000 asiakasomistajan omistama palvelualan yritys Pohjois-Savossa. Tehtävänämme on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajille. Omalla työllämme kehitämme jäseniemme ja koko Pohjois-Savon hyvinvointia. Olemme kehittyvä ja yksi maakunnan suurimmista yrityksistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa PeeÄssä

Kuopion prismajohtaja Kirsi Jeskanen on nimitetty Osuuskauppa Keulan marketkaupan toimialajohtajaksi25.4.2024 12:00:00 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Keulan hallitus on kokouksessaan 24.4.2024 nimittänyt marketkaupan toimialajohtajaksi yhteiskuntatieteiden maisteri (eMBA) Kirsi Jeskasen. Kirsi siirtyy Keulaan Kuopion Prisman prismajohtajan tehtävästä. Kirsi on yli 20 vuoden aikana toiminut useissa eri tehtävissä Osuuskauppa PeeÄssässä sekä S-ryhmässä. Monipuolisen uransa aikana Jeskanen on johtanut kaikkia S-ryhmän päivittäistavarakaupan ketjuja. Ennen nykyistä tehtäväänsä prismajohtajana hän toimi seitsemän vuotta Osuuskauppa PeeÄssän kenttäpäällikkönä vastaten osuuskaupan S-market ja Sale -ketjuista. – Kiitän luottamuksesta ja olen todella iloinen päästessäni tekemään yhteistyötä yhdessä huippuosaavien keulalaisten kanssa. Uusien tehtävien rinnalla odotan tutustumista elinvoimaiseen rannikkokaupunkiin ja viehättävään vanhaan Raumaan. Osuuskauppa Keula saa minusta iloisella energialla marketkauppaa luotsaavan toimialajohtajan, Kirsi iloitsee. – Olemme PeeÄssässä iloisia Kirsin urakehityksestä. Hän on tarjonnut vahvan am

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye