Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Hanasaari järjestää lasten kirjaseikkailun koko perheelle

Jaa

Lauantaina 13. huhtikuuta klo 11–15 järjestetään jälleen Hanasaaren suosittu lasten kirjaseikkailu. Kaksikielinen ohjelma on suunnattu erityisesti 3–11-vuotiaille lapsille, mutta toivotamme koko perheen lämpimästi tervetulleeksi osallistumaan tapahtumaan.

Lasten kirjaseikkailu Hanasaaressa on maksuton koko perheen tapahtuma. Ohjelmassa on muun muassa kuvarobotti, joka vilkkuu ja piirtää kuvia tilauksesta, kaksikielinen Rassel prassel pling -konsertti ja lintutyöpaja, jossa lapset saavat rakentaa linnunpöntön luonnonmateriaaleista ja tutustua lintujen elämään.

"Paikalla on myös lasten oma kirjastoauto ja pop-up-lastenkirjakauppa, ja lisäksi lapsilla on mahdollisuus kuunnella kirjoja ääneen luettuina. Olemme pyrkineet kokoamaan mahdollisimman monipuolisen ohjelman, josta jokainen löytää sopivaa ja mieluisaa ajanvietettä", kertoo Hanasaaren ohjelmakoordinaattori Tyra Therman.

Lasten kirjaseikkailussa on tarjontaa myös aikuisille.

”Toisen kerroksen Galleriaan on vastikään avattu Chorus sinensis -taidenäyttely, jossa voi pistäytyä päivän mittaan. Ja jos vatsa kaipaa täytettä, se onnistuu mainiosti, sillä ravintola Platsissa on tarjolla edullinen lounas koko perheelle", Tyra Therman toteaa. 

Katso koko ohjelma täältä: www.hanaholmen.fi/sv/event/hanaholmens-barnboksdag-2024/

Lasten kirjaseikkailu järjestetään yhteistyössä Pohjanmaan lastenkulttuuriverkosto BARKin, Rosebud-kirjakaupan, Helmet-kirjastojen kirjastoautojen, Eppel & Peppelin, Lasten kulttuurikeskus Auroran, kuvataidekoulu Espoon Kuviksen, Fibul ry:n ja kulttuurikeskus Luckanin kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye