SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Kampin kansainvälinen huippuhotelli Radisson Blu Royal uudistuu – tavoitteena Helsingin halutuin tapahtumahotelli

Jaa

Helsingin Kampissa sijaitseva Radisson Blu Royal Hotel uudistuu. Uudistusten tavoitteena on tehdä Radisson Blu Royalista Helsingin keskustan halutuin tapahtumahotelli. Hotelli sulkeutuu uudistustöiden ajaksi toukokuun alussa ja avautuu uudistettuna syksyllä 2025.

Radisson Blu Royal Hotel ulkoa
Radisson Blu Royal Hotel ulkoa

Uudistuksilla tavoitellaan Helsingin keskustan halutuimman tapahtumatalon asemaa sekä erityisesti kansainvälisiä majoittujia.

”Radisson Blu Royal on kansainvälisin hotellimme ja on varmasti sitä jatkossakin. Kansainvälinen matkustus Helsinkiin on jälleen kasvussa, ja uskomme, että se tulee ylittämään koronapandemiaa edeltävät tasot. Suunnittelemme toimintaamme pitkällä tähtäimellä”, kertoo hotellin toiminnasta vastaavan S-ryhmän hotelliyhtiö Sokotelin toimitusjohtaja Jari Annala.

Hotellin huoneuudistus valmistui vuonna 2019. Sisustuksen on suunnitellut dSign Vertti Kivi & Co. ja se henkii pohjoismaista, ajatonta tyylikkyyttä.

Nyt hotellissa uudistetaan myös kokous- ja tapahtumatilat, joissa on mahdollista järjestää jopa yli 600 hengen tilaisuuksia. Myös aulatilat ja tilausravintolana toimiva aamiaistila saavat uuden ilmeen. Hotellin erikoisuutena asiakas voi varata käyttöönsä jopa kokonaan oman siiven, jolloin tilaisuuden järjestäjä saa omaan käyttöönsä tapahtumatilojen lisäksi myös hotellihuoneet. Tämä mahdollistaa tilaisuuksien räätälöinnin entistä monipuolisemmin ja laajemmin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

“Radisson Blu Royalissa meillä on vuosien kokemus vaativien asiakkaiden majoittamisesta ja tilaisuuksien järjestämisestä. Kovassa kilpailussa henkilökunta ja palveluasenne ratkaisevat pelin. Uudistuksella nostamme myös tapahtumien puitteet samalle tasolle asiakaspalvelun ja hotellihuoneiden kanssa”, Annala iloitsee.

Uudistukset tehdään hotellin edustalle nousevan terveys- ja hyvinvointikeskuksen rakennustöiden aikana. Hotelli sulkeutuu 1.5.2024, ja suunniteltu avaus on syksyllä 2025.

”Kamppi kehittyy oikeaan suuntaan ja uuden terveys- ja hyvinvointikeskuksen ympäristö tulee olemaan nykyistä houkuttelevampi. Asiakkaille korkeatasoinen ja kansainvälinen hotelli Kampin ytimessä moderneilla tapahtumatiloilla ja omalla pysäköintihallilla on lyömätön yhdistelmä”, kertoo Jari Annala.

Radisson Blu Royal Hotel on tullut tunnetuksi kansainvälisten arvovieraiden valintana, jossa on yöpynyt esimerkiksi viihdemaailman VIP-tähtiä ja valtionjohtajia. Se palkittiin vuonna 2020 Suomen parhaana bisneshotellina World Travel Awards -äänestyksessä.

Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki lyhyesti:

  • Avattu vuonna 1991. Hotellin huoneet uudistettiin vuosina 2018–2019.
  • 261 huonetta, joista yhteensä 8 sviittiä.
  • 184m2 ylellinen Presidential Suite, joka sopii myös yksityistilaisuuksiin
  • 13 korkeatasoista juhla- ja kokoustilaa jopa yli 600 hengen tilaisuuksiin, mukaan lukien ”Royal Ballroom” -juhlatila.
  • Ravintola, baari, sauna ja oma pysäköintihalli, sekä yhdet Helsingin ensimmäisistä näköalahisseistä
  • Radisson Hotel Groupiin kuuluu yli 1000 hotellia ympäri maailman. Suomessa Radisson Blu- ja Radisson RED -hotelleja operoi S-ryhmä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pekka Haverinen, Sokotelin kaupallinen johtaja, pekka.haverinen@sok.fi, puh. 040 752 9852

Kuvat

Radisson Blu Royal Hotel ulkoa
Radisson Blu Royal Hotel ulkoa
Lataa

Sokotel - We Make Hospitality Happen!

Sokotel on suomalainen hotellioperaattori ja osa S-ryhmää. Sokotel operoi 15 Sokos Hotellia, seitsemää Radisson Blu -hotellia sekä Radisson RED Helsinki -hotellia. Sokotel toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Tallinnassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Kuljetusrobotti on moderni maitokärry – S-ryhmän ruoan verkkokaupan robokuljetus laajenee yli 100 myymälään vuoden loppuun mennessä14.5.2024 08:20:28 EEST | Tiedote

Päästöttömät robokuljetukset ovat vakiinnuttaneet asemansa ensimmäisen toimintavuotensa aikana ja valloittavat tulevaisuudessa uusia alueita. Itsenäisesti kulkevat ja sähköllä toimivat Starship Technologiesin robotit ovat tähän mennessä kuljettaneet Suomessa yli 150 000 tilausta. Tyypillinen tilaaja on lapsiperhe, jolle robotti kuljettaa maitoa, banaaneja ja jauhelihaa.

Prisma julkaisee täysin uuden ulkoilubrändin - mukana muun muassa kuksa, värikkäitä kuorivaatteita ja risukeitin13.5.2024 08:50:00 EEST | Tiedote

Prisman omien tuotemerkkien valikoima täydentyy 13. toukokuuta, kun hypermarketketju ja Suomen suosituin muotikauppa lanseeraa oman ulkoiluun ja retkeilyyn keskittyvän Luode12-ulkoilubrändin. Kaikissa Prisma-myymälöissä ja Prisma.fi-verkkokaupassa myyntiin tulevan Luode12-tuoteperheen ensimmäiseen mallistoon sisältyy muun muassa teknisiä vaatteita, retkeilyvarusteita sekä tämän kesän pakko-ostos: punkeilta suojaavat sukat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye