Virta sai ison tilauksen Saksasta – Plaza-hotelliketjulle Virran sähköautojen latauspalvelu kaikkiin ketjun hotelleihin

Jaa

Saksan suurimpiin hotelliketjuihin kuuluva Plaza-hotelliryhmä alkaa tarjota yhteistyössä suomalaisen Virran kanssa matkailijoilleen sähköajoneuvojen latauspalvelua (EV) kaikissa Plazan yli 50 hotellissa Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa. Julkinen latausinfrastruktuuri tulee käyttöön vauhdilla laajentuvan Plaza-ryhmän hotelleissa lähikuukausien aikana. Uuden hotellipalvelun avulla hotellivieraat voivat ladata sähköautojaan oleskelunsa aikana, mikä tukee kestävää liikkumista ja tarjoaa lisäarvoa matkustajille.

”Yhteistyö Virran kanssa sähköautojen latausasemien asentamisessa hotelleihimme tarjoaa vieraillemme todellista lisäarvoa. Meillä on ilo tarjota paljon matkustaville asiakkaillemme kätevä tapa ladata sähköajoneuvojaan heidän meillä vieraillessaan. Tämä aloite on tärkeä askel kohti kestävää liikkumista ja korostaa sitoutumistamme ympäristöystävällisiin ratkaisuihin hotellialalla”, kertoo Plaza-hotelliryhmän toimitusjohtaja Yonca Yalaz.

Sähköautojen lataus Plaza-hotelleissa on tarkoitettu pääasiassa paljon ja työnsä puolesta matkustaville asiakkaille, jotka huippumukavuuden ja -palvelun lisäksi odottavat nykyisin myös latausmahdollisuuksia sähköautoilleen. Samalla Plaza-hotellit panostaa merkittävällä tavalla julkisen latausverkoston laajentamiseen.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Plaza-hotellit sopivat ihanteellisesti sähköautojen latausasemien toimintaan. Virta mahdollistaa yhden luukun ratkaisullaan latausinfrastruktuurin sujuvan ja kustannustehokkaan käyttöönoton.

Virran palvelu käytössä jo 36:ssa maassa

Yhtenä Euroopan nopeimmin kasvavista sähköautojen latausalustoista Virta pystyy nopeasti toteuttamaan sähköautojen latauksen niissä maissa, joissa Plaza toimii, ja laajentaa palvelun nopeasti myös muille kohdemarkkinoille. Tällä hetkellä Virran latausalustaa käyttävät latauspisteiden omistajat tarjoavat palveluitaan sadoille tuhansille sähköautoilijoille 36:ssa maassa Euroopassa ja Kaakkois-aasiassa. 

Virta-mobiilisovelluksessa sähköautonkuljettajat voivat helposti löytää, ja käyttää yli 500 000 latauspistettä sisältäen Plaza-hotellien ja muiden Virran alustaa käyttävien latausverkostojen laturit sekä ulkopuolisten verkostojen yhteiskäytössä olevat ”roaming”-laturit.

”Plaza on sitoutunut tarjoamaan vierailleen erinomaista palvelua ja parkkipaikkojensa julkisilla latauspisteillä se edistää aktiivisesti sähköistä liikkumista. Asiantuntemuksemme ansiosta voimme tarjota kattavan, kokonaisvaltaisen latausratkaisun, joka sisältää tarvittavat laitteistot Saksan, Itävallan ja Hollannin toimipisteissä. Virta Hubin avulla Plaza-hotellit voi määrittää joustavan laskutuksen eri käyttäjäryhmille, kuten hotellivieraille ja työntekijöille, ja mukauttaa näin energianhallinnan älykkäästi heidän erityistarpeisiinsa", sanoo Virran avainasiakasjohtaja Patrick Flaig.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Virta on johtava älykkäiden sähköautojen latausalusta Euroopassa. Se sijoittui Financial Timesin 1 000 Euroopan nopeimmin kasvavan yrityksen listalle viidettä kertaa peräkkäin vuonna 2023.

Virran digitaalista sähköajoneuvojen latausalustaa käyttää yli 1000 yksityistä ja julkista yritystä ja organisaatiota muun muassa vähittäiskaupassa, hotelli-, kiinteistö-, pysäköinti-, bensiini-, auto- ja energiateollisuudessa. Nämä asiakkaat operoivat yli 100 000 laturia 35 maassa muodostaen Powered by Virta -verkoston. Roaming mukaan lukien sähköajoneuvojen kuljettajat voivat käyttää yli 500 000 latauspistettä yli 65 maassa.

Virta rakentaa kestävämpää tulevaisuutta tekemällä sähköautojen lataamisesta kannattavaa liiketoimintaa ja kytkemällä sähköautot osaksi uusiutuviin lähteisiin pohjautuvaa energiajärjestelmää.

www.virta.global/

 PLAZA Hotelgroup on vuonna 2002 perustetun PLAZA Hotelgroupin loi yrittäjäpariskunta Yonca ja Ihsan Yalaz. Yritys on erikoistunut kaupunki- ja liikehotellien toimintaan. Nykyään se on yksi viidestä suurimmasta perheomisteisesta hotelliryhmästä Saksassa, ja sillä on kolmen ja neljän tähden businesshotelleja yli 50 paikkakunnalla Saksassa, Itävallassa ja Alankomaissa yli 7 500 huoneessa.

www.plazahotels.de

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viestintätoimisto Manifesto Oy

Hedin MG Finland Oy aloittaa virallisena maahantuojana ja tuo Suomen markkinalle MG4 Trophy Extended Range -täyssähköautomallin21.5.2024 08:30:00 EEST | Tiedote

Hedin MG Finland Oy on aloittanut toimintansa MG-autojen virallisena maahantuojana Suomessa. Uutena malliversiona yritys tuo Suomeen MG4 Trophy Extended Range -täyssähköauton, joka tarjoaa jopa 520 kilometrin toimintamatkan (WLTP). Kaikilla MG-autoilla on 7 vuoden tai 150 000 ajokilometrin takuu sekä 7 vuoden maksuton tiepalvelu. Avajaistarjouksena Hedin MG Finland Oy tarjoaa lisäksi 7 vuoden autohuollot kaupan päälle kaikkiin uusiin MG4-malleihin.

Turkkilaisen keittiön viikkoa vietetään 21.–27. toukokuuta – nappaa reseptit talteen ja kokeile!20.5.2024 10:12:19 EEST | Tiedote

Turkkilaisen keittiön viikkoa vietetään maailmanlaajuisesti jo kolmatta kertaa 21.–27. toukokuuta. Teemaviikon tarkoituksena on nostaa esille Anatolian monipuolista gastronomiaa, jossa runsaat maut ja hedelmällisen maaperän ikiaikaiset traditiot kohtaavat. Tänä vuonna ajankohtaisviikon keskiössä ovat Egeanmeren alueen maukkaat ja terveelliset perinnereseptit, joissa Turkin historian, kulttuurin ja luonnon elinvoimainen fuusio tulee esiin.

Turkki tarjoaa parasta perhelomailuun – aktiviteettejä kaiken ikäisille13.5.2024 09:29:55 EEST | Tiedote

Turkin turkoosit Välimereltä Egeanmerelle jatkuvat rannikot hellivät matkailijaa vieraanvaraisuudellaan. Lumoavilla rannikkokaistaleilla on lähes ympärivuotinen auringonpaiste ja taivaansiniset aallot hyväilevät valkoisia hiekkarantoja. Matkailijoille on tarjolla viihtyisiä, perheystävällisiä hotelleja erilaisine palveluineen, vesiurheiluun sopivia rantoja ja erilaisia kulinaarisia herkkuja. Kätevän etäisyyden päästä löytyy myös muinaisia Egeanmeren ja Välimeren kaupunkeja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye