Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uusi tietoturvallinen viestintäkanava potilas- ja sosiaaliasiavastaavien palvelulle

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella avataan uusi viestintäkanava potilas- ja sosiaaliasiavastaavien palvelulle. Aiemmin potilas- ja sosiaaliasiamiehinä tunnettujen asiantuntijoiden viestintäkanava aukeaa maanantaina huhtikuun 15. päivä.

Uusi viestintäkanava löytyy maanantaina huhtikuun 15. päivä alkaen Pohteen digitaalisen sote-keskuksen alustalta.
Uusi viestintäkanava löytyy maanantaina huhtikuun 15. päivä alkaen Pohteen digitaalisen sote-keskuksen alustalta. Pohde Pohde

Kanavan tarkoitus on nimensä mukaisesti tietoturvallinen viestintä ja samalla palvelun tuottajat toivovat, että asiakkaat siirtyvät sähköpostiviestinnästä asianmukaisen, turvallisen viestintäkanavan käyttäjiksi.

Viestintäkanava toimii Pohteen digitaalisen sotekeskuksen alustalla ja sen käyttö vaatii vahvan tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnusten avulla. Anonyymi viestintä ei ole mahdollista tämän palvelukanavan kautta.

Potilas- ja sosiaaliasiavastaavien toiminta on puolueetonta ja yhteydenottojen määrä asiavastaavien toiminnassa on suurta. Viime vuonna Pohteen alueella potilas- ja sosiaaliasiavastaavat saivat lähes 4500 yhteydenottoa.

Näin ollen asiakkaiden yhteydenotot yleisen sähköpostin kautta eivät ole suositeltavia. Tietoturvallinen viestintä takaa asiakkaiden turvallisen yhteydenoton asiavastaavaan. Potilas- ja sosiaaliasiavastaavien palvelut on tarkoitettu sekä julkisen että yksityisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä varhaiskasvatuksen asiakkaille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye