Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Kuljetuspalvelut tilataan jatkossa Matkakeskuksesta Kempeleessä

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella Pohteella tulee muutoksia kuljetuspalvelujen tilaamiseen Kempeleessä

Huutomerkki

Aikaisemmin palvelun piiriin kuuluneet asiakkaat ovat voineet tilata kuljetuksen suoraan taksiyrittäjältä. 15.4.2024 lähtien kuljetusmatkat täytyy tilata Matkapalvelukeskuksesta. Vain matkapalvelukeskuksesta tilatut palvelupäätöksen mukaiset matkat korvataan asiakkaille

Matkapalvelukeskuksen puhelinnumero on 08 558 44015. Se on avoinna ympäri vuorokauden ja myös juhlapyhinä.

Kempeleen sopimustakseilta suoraan voi tilata auton ainoastaan siinä tapauksessa, että matkapalvelukeskus ei ole vastannut 15 minuutin kuluessa.

Palvelupäätöksen saaneilla asiakkailla on henkilökohtainen Taksikuution matkakortti. Kuljettajat eivät peri maksua autossa.

Kuljetuspalveluista peritään jälkikäteen asiakasmaksu. Siihen on mahdollista saada alennusta tai maksusta vapautuksen. Asiakasmaksua ei peritä lainkaan henkilöiltä, joilla on rintamapalvelus-, rintamasotilas-, rintama- tai miinanraivaajatunnus. Lisäksi matkustaminen on ilmaista partisaanien uhreille sekä vuosien 1939–1945 sotien sotaleskille.

Palvelun piiriin kuuluvat saavat muutoksesta kirjeen kotiin.

Vammaispalvelulain mukainen kuljetuspalvelu
Sosiaalihuoltolain mukainen liikkumisen tuki
Asiakasmaksulaki

Matkapalvelukeskus - Pohde

Asiakasmaksut ja asiakaslaskut - Pohde

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Susanna Veteläinen
Ikäihmisten palvelut
p. 0400 441 925

Pia Kortessalo
Vammaispalvelut
p. 044 703 6471

Minna Mikkola
Matkapalvelukeskus
p. 044 703 6472

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Etävastaanottopalvelut ovat osa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen suun terveydenhuollon palveluvalikoimaa22.5.2024 12:39:52 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella Pohteella on kehitetty etävastaanottopalveluja osaksi suun terveydenhuollon palveluvalikoimaa. Etävastaanotto toteutuu Digitaalisen sote-keskuksen alustalla olevan videovastaanoton kautta ja sitä testataan ensimmäisen kerran Raahen hammashoitolassa ensimmäistä lastaan odottavien vanhempien maksuttomalla ohjauskäynnillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye