Kangasalan kaupunki

Kangasalan venepaikkojen ja viljelypalstojen varaus siirtyy sähköiseen varausjärjestelmään

Jaa

Kangasalan kaupungin venepaikkojen ja viljelypalstojen varaus tapahtuu jatkossa sähköisessä varausjärjestelmässä. Varausajat ja muut tarkemmat tiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta.

Vesaniemen veneranta
Vesaniemen veneranta Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupunki on ottanut sähköisen Timmi-varausjärjestelmän käyttöön venepaikkojen ja viljelypalstojen varaamisessa. Myös toripaikat varataan saman järjestelmän kautta. Varausjärjestelmään rekisteröidytään vahvalla tunnistautumisella joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilitunnistautumisella. Järjestelmä ohjaa tunnistautumiseen suomi.fi -palvelun kautta.

Venepaikkojen ja viljelypalstojen sähköistä varausjärjestelmää esitellään Kangasalan kaupunki-infossa perjantaina 19.4.2024 klo 10–13.

Tarkemmat tiedot venepaikkojen varauksesta: Venerannat - Kangasala

Venerantojen järjestyssäännöt: Järjestyssäännöt - Venerannat

Venerantojen vuokrausehdot: Vuokrausehdot - Venerannat

Tarkemmat tiedot viljelypalstojen varauksesta: Viljelypalstat - Kangasala

Viljelypalstojen säännöt: Viljelypalstojen säännöt

Vuokraukseen liittyvät lisätiedot:
teke.verkkokauppa@(at)kangasala.fi, puh. 040 625 5683, puhelinajat maanantaisin ja tiistaisin klo 9–11 sekä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13–15

Huoltoasiat ja kunnossapito:
Tekninen keskus/Rakentamisen palvelualue
Palautesovellus (sitowise.com)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Milla Santalehto
suunnittelija/ ulkoalueet, tekninen keskus
p. 044 481 3009
milla.santalehto@kangasala.fi

Kuvat

Vesaniemen veneranta
Vesaniemen veneranta
Lataa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Loma-asunnon voi muuttaa vakituiseksi monella alueella Kangasalla22.4.2024 15:50:45 EEST | Tiedote

Kangasalla on useita alueita, joilla loma-asunnon voi muuttaa vakituiseksi asunnoksi. Sahalahdella ja Kuhmalahdella muutos on mahdollinen mm. Sahalahden keskustan, Pakkalan, Kuhmalahden kirkonkylän ja Pohjan ympäristössä. Vanhan Kangasalan alueella muutos on mahdollinen Kautialan, Raikun, Kuohenmaan ja Saarikylien kyläalueiden ympäristössä. Nämä painopistealueet on määritelty Kangasalan strategisessa yleiskaavassa ja pyrkimyksenä on ollut maaseudun palvelujen ja elinvoimaisuuden tukeminen. Lisäksi tietyillä kehitettävillä taajama-alueilla, esimerkiksi Halimajärvellä ja Onkijärvellä, on mahdollista muuttaa vanha mökkipaikka vakituiseksi. Viime vuosien aikana loma-asuntoja on muutettu vakituiseen käyttöön noin 5 asuntoa vuosittain. Kaupungin verkkosivuille on koottuu Loma-asunnosta vakituiseksi asunnoksi sivusto kangasala.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen-rakentaminen-ja-tontit/loma-asunnosta-vakituiseksi-asunnoksi, jossa kerrotaan asiasta tarkemmin, millä alueilla loma-asunnon muuttamin

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye