Kempower tuo NACS-standardin tuotevalikoimaansa Pohjois-Amerikassa

Jaa

Sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja valmistava Kempower lisää Pohjois-Amerikan latausstandardin (NACS) mukaisen latausliittimen yhtiön tuotevalikoimaan.

NACS-liitin on standardoitu pistoke- ja pistorasiakonfiguraatio, joka on suunniteltu erityisesti Pohjois-Amerikan sähköautojen latausinfralle.
NACS-liitin on standardoitu pistoke- ja pistorasiakonfiguraatio, joka on suunniteltu erityisesti Pohjois-Amerikan sähköautojen latausinfralle.

Durham, Pohjois-Carolina – Sähköajoneuvojen pikalatausratkaisuja valmistava Kempower lisää Pohjois-Amerikan latausstandardin (NACS) mukaisen latausliittimen yhtiön tuotevalikoimaan.

"NACS-liittimen käyttöönotto Pohjois-Amerikan markkinoilla on merkittävä askel kohti yhä vahvempaa ja toimivampaa sähköajoneuvojen latausinfraa", sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

"Standardi parantaa ja yksinkertaistaa sähköautoilijoiden latauskokemusta, edesauttaa latausinfran laajentumista ja nopeuttaa liikenteen sähköistymistä. Tämä osaltaan edistää kestäviä liikennemuotoja ja päästöjen vähentämistä", lisää Ristimäki.

Kempower tarjoaa nyt NACS-liittimen osana monipuolista tuotevalikoimaansa tukeakseen eri ajoneuvovalmistajien siirtymistä NACS-latausstandardiin Pohjois-Amerikassa.

NACS-liitin on standardoitu pistoke- ja pistorasiakonfiguraatio, joka on suunniteltu erityisesti Pohjois-Amerikan sähköautojen latausinfralle. Se toimii ajoneuvon ja latausratkaisun rajapinnassa, helpottaen sähkön siirtoa auton akun lataamiseksi.

NACS-liitin on yleensä tietyn muotoinen, kokoinen ja sisältää tietyn konfiguraation, joka on räätälöity vastaamaan Pohjois-Amerikan sähköajoneuvojen ja latausinfran vaatimuksia. NACS -standardia noudattamalla valmistajat voivat kehittää latausasemia ja ajoneuvoja, jotka ovat yhteensopivia NACS-liittimen kanssa, edistäen latauksen saatavuutta.

NACS-liittimen käyttöönoton tavoitteena on tehostaa sähköajoneuvojen latausprosessia luomalla yhtenäinen standardi eri latausverkostoille ja valmistajille.

"NACS-standardoinnin ansiosta sähköautoilijat voivat helposti käyttää latausasemia riippumatta auton merkistä tai tyypistä. Tämä on erinomainen vaihtoehto nykyisille ja tuleville asiakkaillemme", sanoo Jed Routh, Kempowerin Pohjois-Amerikan tuotetarjoomasta ja markkinoista vastaava johtaja.

 

Lisätietoa:

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower

paula.savonen@kempower.com

+358 29 0021900

 

Kempower lyhyesti:

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja Yhdysvalloissa, ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

K-Lataus ja Kempower yhteistyöhön jättipanostuksella – K-Latauksen verkosto kasvaa yli sadalla uuden teknologian suurteholatauspisteellä29.4.2024 13:00:00 EEST | Tiedote

K-Latauksen verkostoon rakennetaan kuluvana vuonna uudenlaisia aiempaa suurempia latausasemia yhteistyössä Kempowerin kanssa. Näiden avausten myötä K-Latauksen verkosto laajenee jopa yli sadalla suurteholatauspisteellä ympäri maata Keskolle tärkeiden kauppapaikkojen yhteydessä ja vilkkaasti liikennöityjen reittien varrella.

Kempower lanseeraa megawattilatausjärjestelmänsä sähkörekoille Euroopassa3.4.2024 11:30:00 EEST | Tiedote

Kempower lanseeraa megawattilatausjärjestelmänsä Euroopassa. Uusi latausjärjestelmä hyödyntää yhtiön huipputeknologiaa ja tarjoaa raskaille sähköajoneuvoille uuden Mega Satellite -lataussatelliitin ja yli 1 MW:n lataustehon. Kempowerin megawattilatausjärjestelmällä yhtiö pyrkii vastaamaan raskaan liikenteen sähköistämisen haasteisiin, jotta EU:n hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet voidaan saavuttaa.

Kempower’s Megawatt Charging System for Electric Trucks Arrives in Europe3.4.2024 11:30:00 EEST | Press release

True to its commitment to the development of sustainable mobility for the planet, Kempower launches in Europe its Megawatt Charging System, company’s state-of-the-art electric truck charging solution for power ratings above 1 MW. Kempower’s Megawatt Charging System seeks to be part of the solution to the challenges of electrification of heavy-duty vehicles to meet the EU’s decarbonization goals.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye