Varsinais-Suomen ELY-keskus

Päällystystyöt käynnistyvät Varsinais-Suomessa

Jaa

Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kesän 2024 päällystystyöt käynnistyvät viikolla 16. Työt alkavat tiistaina 16.4. Turun kehätiellä (Kt 40) välillä Kuninkoja − Ravattula. Töitä tehdään yhtäaikaisesti kumpaankin ajosuuntaan.

Päällystystyöt alkavat Turun kehätiellä (Kt 40) välillä Kuninkoja − Ravattula.
Päällystystyöt alkavat Turun kehätiellä (Kt 40) välillä Kuninkoja − Ravattula.

Kevät on edennyt siihen pisteeseen, että päällystystöitä päästään vihdoin aloittelemaan Varsinais-Suomen alueella. Työt käynnistyvät Turun seudun yhdellä vilkkaimmin liikennöidyistä kohteista eli kantatiellä 40. Tiellä liikkuu lähes 36 000 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Töiden vaikutusalue on noin 8,5 km ja yltää Ravattulasta Kuninkojalle. Töitä tehdään molemmilla ajoradoilla yhtäaikaisesti. Työmaan kohdalla on käytössä yksi ajokaista kumpaankin ajosuuntaan. Töiden arvioitu kesto on noin 3 päivää.

Työnaikaiset liikennejärjestelyt

Työt aloitetaan arkisin aamun työmatkaliikenteen ruuhkatuntien jälkeen noin kello 9, ja ne jatkuvat iltaan saakka. Töiden aikana ajoradan toinen ajokaista joudutaan sulkemaan liikenteeltä, ja liikenteen käytössä on yksi ajokaista kumpaankin ajosuuntaan.

Kummallakin ajoradalla nopeusrajoitus työkohteella pyritään pitämään vähintään 50 km/h.

Toivomme tienkäyttäjiltä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa sekä varautumista mahdollisiin viivästyksiin.

Urakoitsijana hankkeessa toimii Asfalttikallio Oy.

Lisätietoja:

  • Varsinais-Suomen ELY-keskus: tienpidon asiantuntija Hanna Skants, p. 0295 022 824 ja päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 0295 022 777
  • Asfalttikallio Oy: työpäällikkö Ville-Veikko Jäppilä, p. 040 587 4261

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

A. Lamminmäki Oy aloittaa uutena linja-autoliikenteen yrittäjänä useilla Kankaanpään yhteyksillä16.5.2024 12:05:40 EEST | Tiedote

A. Lamminmäki Oy on voittanut Ely-keskuksen kilpailutuksen koskien useita Pohjois-Satakunnan yhteysvälejä. Kilpailutukseen sisältyivät Kankaanpää–Pomarkku–Pori-, Lavia–Kankaanpää-, Jämijärvi–Kankaanpää- ja Karvia–Honkajoki–Kankaanpää yhteydet. Uusi sopimuskausi käynnistyy kesäaikataulukauden alusta 3.6.2024. Säännöllisen matkustuksen kausilipputuotteisiin tulee muutoksia ja yhteysväleille tulee linjanumerointi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye