Näyttävä Ainoakoti Villa Peak on noussut Oulun asuntomessualueelle

Jaa

Oulussa 2025 järjestettävien asuntomessujen ensimmäiset kohteet ovat jo rakenteilla. Yksi niistä on näyttävä Ainoakoti Villa Peak, joka on noussut harjakorkeuteen ensimmäisenä pientalona asuntomessualueella.

Ainoakoti Villa Peakin työmaa käynnistyi Oulun asuntomessualueella maaliskuun puolella. Kaikki elementtiasennukset on jo tehty ja kattopellit asennettu ja seuraavaksi vuorossa on lattiavalujen tekeminen. Kohde valmistuu hyvissä ajoin kesän 2025 asuntomessuille. 

Projektipäällikkö Reima Niemelä DEN Finlandilta kertoo, että kohteen rakennus on sujunut hyvin. 

“Kohde on tavanomaista haastavampi korkeiden tilojen ja palkkirakenteiden takia. Mutta meillä on hyvä, innostunut tiimi tekemässä ja kohteesta tulee kaikin puolin mahtava.” 

Näyttävä kolmen rakennuksen kokonaisuus mielenkiintoisilla yksityiskohdilla 

Ainoakoti Villa Peak on sekä pohjaratkaisultaan että ulkoasultaan näyttävä kokonaisuus. Tässä kodissa oleskelutilat sijoittuvat toiseen kerrokseen, josta ne yhdistyvät sillalla piharakennuksen päällä olevaan kattoterassiin, jonka kruunaa lasipaviljonki. Kiinnostavia yksityiskohtia kodissa ovat lisäksi oleskelutilojen poikkeuksellinen huonekorkeus, teräskaiteet kierreportaissa ja kattoterassille vievässä sillassa sekä tyylikäs pääkeittiö, jonka takana sijaitsee apukeittiö. 

Talon on suunnitellut YO ZEN arkkitehdit ja sen toimittaa Ainoakoti, joka on DEN Finlandin ja K-Raudan yhteistyömerkki. 

DEN Finlandilla on Oulun asuntomessuilla kaksi kohdetta 

DEN Finlandilla on Oulun asuntomessuilla kaksi kohdetta: Ainoakoti Villa Peak ja Finnlamellin hirsikohde. Finnlamellin messutalo on moderni, kaksikerroksinen hirsitalo, jonka erikoisuus on erillinen, musiikkitilaksi sisustettava 50-neliöinen talousrakennus. Asuntomessut järjestetään seuraavan kerran Oulussa heinä–elokuussa 2025. Asuntomessualue levittäytyy Oulujoen suistoon, Hartaanselän rannoille.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

DEN on Suomen suurin pientalorakentaja, jonka juuret yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 400 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 226,2 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli ja K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti. Lue lisää: den.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Den Finland Oy

DEN Finland Oy vahvisti markkina-asemaansa ja teki positiivisen liiketuloksen7.5.2024 10:12:38 EEST | Tiedote

Vuonna 2023 inflaatio, korkojen nousu ja yleinen epävarmuus markkinoilla vaikuttivat merkittävästi asuntomarkkinoihin. Rakennusalalla nähtiin lukuisia konkursseja ja asiakkaat olivat varovaisia päätöksenteossaan. Toimintaympäristön haasteista huolimatta DEN Finland pystyi vahvistamaan markkina-asemaansa Suomen suurimpana pientalorakentajana ja tekemään positiivisen liiketuloksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye