Kustannusosakeyhtiö Otava

Rauhanvälitysjärjestö CMI:stä kertova uutuuskirja on ainutlaatuinen kurkistus Martti Ahtisaaren elämäntyöhön sekä rauhanvälityksen kulissien taakse

Jaa

Katri Merikallion ja Antti Ämmälän kirjoittama “Näin syntyy rauha” -teos kuvaa Martti Ahtisaaren CMI:n matkaa suomalaiseksi menestystarinaksi ja valottaa, miten rauhaa rakennetaan. Tervetuloa myös kirjan julkistamistilaisuuteen 22.4.

Näin syntyy rauha -uutuuskirja pureutuu suomalaisen CMI:n työhön maailman vaikeimmissa konflikteissa Ukrainasta Acehiin ja kertoo rauhanprosesseista niihin osallistuneiden silmin. Kirjaan on haastateltu kansainvälisiä vaikuttajia, kuten presidentti Alexander Stubbia ja Britannian entistä pääministeriä Tony Blairia

Rauhannobelisti Martti Ahtisaaren (1937–2023) perustama CMI on kasvanut kahdessa vuosikymmenessä muutaman hengen toimistosta yhdeksi maailman johtavista rauhanvälittäjistä.

Se on Ahtisaaren elämäntyön tärkein perintö ja poikkeuksellinen esimerkki suomalaisesta osaamisesta, jolla on globaali vaikutus. 

Teos lisää ymmärrystä keinoista, joilla voidaan ehkäistä ja ratkaista konflikteja tässä epävakaassa maailmantilanteessa. 

Katri Merikallio (s. 1961) on tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla palkittu entinen pitkäaikainen Suomen Kuvalehden toimittaja. Antti Ämmälä (s. 1980) on CMI:n viestintäpäällikkö, joka on työskennellyt aiemmin muun muassa Helsingin Sanomissa ja Ylellä. 

“Jos me teemme työtä yhdessä, me löydämme ratkaisuja. Meidän ei tule hyväksyä mitään tekosyitä niiltä, joilla on valta. Sillä rauha on tahdon asia.” 

– Martti Ahtisaari Nobel-puheessaan 

Näin syntyy rauha ilmestyy painettuna ja e-kirjana. Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 17.4.2024.

KUTSU JULKISTAMISTILAISUUTEEN 

Lämpimästi tervetuloa Näin syntyy rauha -kirjan julkaisutilaisuuteen, joka pidetään maanantaina 22.4. Otavalla.  Tilaisuuden avaa Marko Ahtisaari ja kirjalijoita haastattelee Arto Nyberg. Tervetuloa!

Missä: Otava, Uudenmaankatu 10, Helsinki  

Milloin: maanantaina 22.4. klo 15–16.30  

Ohjelma:  Tilaisuuden avaa CMI:n hallituksen puheenjohtaja Marko Ahtisaari. Tämän jälkeen toimittaja Arto Nyberg haastattelee Katri Merikalliota ja Antti Ämmälää. Kahvitarjoilu. 

Ilmoittautuminen:  https://forms.office.com/e/V2VsHWYD9x 
(tai sähköpostitse adele.couavoux@otava.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye