Uudenmaan ELY-keskus

Hämeenlinnan tunneli kiinni kahdeksi yöksi 22.–24.4. huollon vuoksi ajosuunta kerrallaan

Jaa

Valtatie 3:lla sijaitseva Hämeenlinnan tunneli suljetaan kahdeksi yöksi 22.–24.4. kello 22–05 väliseksi ajaksi. Hämeenlinnan tunneli suljetaan tunnelin pesua ja muita huoltotöitä varten.

Kiertotie kartalla.
Hämeenlinnan tunnelin sulun ajan ajoreitti pohjoiseen käy Kaivokatua pitkin.

Hämeenlinnan tunneli suljetaan suunta kerrallaan, pohjoiseen päin johtava P-tunneli suljetaan 22.4.2024 klo 22.00 ja avataan liikenteelle 23.4.2024 klo 05.00. Pohjoiseen päin ajettaessa tunnelin voi kiertää Kaivokatua pitkin.

Etelään päin johtava E-tunneli suljetaan 23.4.2024 illalla klo 22.00 ja avataan liikenteelle seuraavana aamuna 24.4.2024 klo 05.00. Tuolloin tunnelin voi kiertää Eureninkadulta.

Tunneli avataan liikenteelle heti pesun ja huoltotöiden päätyttyä.

Tunnelin sulkemisessa on kelivaraus. Huonon keliennusteen vuoksi tunnelin sulkeminen voidaan peruuttaa hyvin lyhyellä varoitusajalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ELY-keskus, maanteiden hoidon projektipäällikkö Risto Loikkanen, puh. 0295 021 306

Työnaikaisista liikennejärjestelyistä vastaa:
Destia Oy, Raimo Saarimaa raimo.saarimaa(at)destia.fi, puh. 0400 446 635

Kuvat

Kiertotie kartalla.
Hämeenlinnan tunnelin sulun ajan ajoreitti pohjoiseen käy Kaivokatua pitkin.
Lataa
Karttakuva kiertotiestä.
Tunnelin sulun aikana ajoreitti etelään menee Eureninkatua pitkin.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye