Veikkaus Oy

Keno-voittaja pelasi kaksi kertaa 100 000 euron onnenrivinsä: ”Voi hyvänen aika!”

Jaa

Mustasaarelaisnainen voitti Kenon ilta-arvonnasta kaksi 100 000 euron voittoa. Voittorivit hän pelasi Mustasaaren Sale Replotissa sekä Vaasan Rewell Centerin Pelaamossa.

Maanantaina 8.4. arvotussa Kenon ilta-arvonnassa oli tuplasti onnea mukana. Mustasaarelaisnainen osallistui arvontaan kahdella, eri paikoista ostetuilla pelikupongeilla, joissa oli identtiset numerot. Kun arvontaonni osui juuri tähän riviin, tuli 100 000 euron voittokin tuplana. Nainen voitti siis yhteensä 200 000 euroa.

- Voi hyvänen aika! Onko tämä enää tottakaan? Voiko tämä olla totta, voittaja hämmästeli onneaan saatuaan Veikkaukselta onnittelusoiton.

Onnekkaan voittorivin numerot ovat voittajalla hyvin muistissa, sillä ne liittyvät hänelle tärkeisiin päivämääriin. Voittaja pelasi ensin tutut Keno-rivin numerot tavallisella kauppareissullaan asiaa sen enempää ajattelematta. Myöhemmin samana päivänä hän oli liikkeellä muilla asioilla ja päätti pistäytyä pelisaliin ja pelata tutun Keno-rivin, kun ei muistanut varmaksi, tuliko rivi jätettyä jo aiemmin kaupassa.

Onnekas pelaaja ei seurannut Keno-arvontaa, vaan sai tiedon tuplaonnestaan vasta muutaman päivän päästä.

- Ei tätä vielä käsitä tai voi uskoa todeksi. Täytyy vähän puhallella ja antaa pölyn laskeutua. No, nyt voin ainakin suunnitella huoletta tulevaisuutta ja auttaa myös läheisiä, voittaja tuumaa tunnemyrskyn keskellä.

Tuplaonnen tuonut Keno-rivi pelattiin 9-tasolla. Voittokertoimen ollessa 50 000 tuli kahden euron panoksella pelatusta rivistä 100 000 euron voitto per rivi. Voittaja saa rahat tililleen todennettuaan ensin henkilöllisyytensä osoitteessa veikkaus.fi/omatvoitot tai vaihtoehtoisesti jossakin Veikkauksen pelisalissa 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye