Business Tornio Oy

Tero Siivola on nimitetty Business Tornion toimitusjohtajaksi 1.8.2024 alkaen

Jaa

Tero Siivola (DI) on nimitetty Business Tornion toimitusjohtajaksi 1.8.2024 alkaen. Toimitusjohtajan sijaisena jatkaa 31.7.2024 saakka Business Tornion yrityskehittäjä, nykyinen va. toimitusjohtaja, Hannaleena Posti.

Tero Siivola on nimitetty Business Tornion toimitusjohtajaksi 1.8.2024 alkaen.
Tero Siivola on nimitetty Business Tornion toimitusjohtajaksi 1.8.2024 alkaen. Stora Enso Veitsiluoto

Tero Siivola on valittu Business Tornion toimitusjohtajaksi 1.8.2024 alkaen. Siivolalla on pitkä kokemus teollisuuden toimialalta. Hän on työskennellyt lähes 20 vuotta Outokumpu Oyj:n palveluksessa tuotannon organisaatioiden johtotehtävissä, joista viimeisimpänä ferrokromitehtaan johtajana.
Syksyllä 2020 Siivola siirtyi Stora Enso Veitsiluodon tehtaan johtajaksi. Paperi- ja sellutehtaan sulkemisen jälkeen hän on työskennellyt Veitsiluodon aluekehittäjänä, edistäen taloudellista toimintaa tuomalla alueelle uusia yrityksiä ja investointeja.

Business Tornion toimitusjohtajan tehtäviin Siivola lähtee odottavaisin mielin.

- Business Tornion toimitusjohtajan toimenkuva sopii erinomaisesti omiin vahvuuksiini ja pitkään kokemukseeni teollisuuden toimialalta. On hienoa, että pääsen kehittämään Tornion elinkeinoelämää ja edistämään uusia avauksia, Tero Siivola sanoo.

Siivola on kotoisin Rovaniemeltä. Hän on asunut perheineen Torniossa vuodesta 2002 lähtien.

Business Tornion toimitusjohtajan tehtävään tuli runsaasti hakemuksia. Tero Siivolan vahva ammatillinen tausta teki vaikutuksen Business Tornion hallitukseen.

- Olen erittäin tyytyväinen, että saamme Tero Siivolan johtamaan Business Tornion uuteen vaiheeseen. Yhtiön tämän hetken yksi painopiste on parhaiden edellytysten luominen teollisuuden isoille investoinneille. Siivolan häikäisevä tekninen osaaminen tuo merkittävää lisäarvoa meidän asiakkaillemme. Lisäksi hänellä on erityisen vahva osaaminen tuloksien ja tavoitteiden määrätietoisesta saavuttamisesta. Toimitusjohtaja on hallitustyön ikkuna operatiiviseen toimintaan, ja hallituksessa odotamme strategiseen johtamiseen lisää mitattavuutta, Business Tornion hallituksen puheenjohtaja Arto Liikamaa toteaa.

- Kiinnostus yhtiötä kohtaan on ollut verrattain laajaa, kun saimme tähän prosessiin todella paljon hyviä hakijoita, Liikamaa lisää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tero Siivola on nimitetty Business Tornion toimitusjohtajaksi 1.8.2024 alkaen.
Tero Siivola on nimitetty Business Tornion toimitusjohtajaksi 1.8.2024 alkaen.
Lataa

Business Tornio

Business Tornio on Tornion kaupungin ja paikallisten pk-yritysten omistama kehitysyhtiö. Me ohjaamme ja opastamme paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä yritystoiminnan käynnistämisessä, autamme toimivia yrityksiä kasvupolulla ja kansainvälistymisessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tornio Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye