Kutsu: Pääomasijoitusrahastojen tuottotutkimuksen online-infotilaisuus keskiviikkona 24.4. klo 9.00

Jaa

Tesin selvitys suomalaisten pääomasijoitusrahastojen tuotoista  - Online-infotilaisuus 24.4. kello 9-10!

Miten suomalaiset pääomasijoitusrahastot tuottavat pörssiin ja eurooppalaisiin rahastoihin verrattuna? Mikä alan tilanne on tällä hetkellä ja millaisia näkymiä tuleva mahdollisesti tuo tullessaan?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen keskiviikkona 24.4. kello 9, kun esittelemme Tesin uusinta tuottotutkimusta webinaarissamme. Paikalla keskustelemassa on Tesiltä selvitystä tekemässä olleen Arttu Suomisen ja aiempia tutkimuksia koonneen Samuel Wendelinin lisäksi kaksi pääomasijoitusalan konkaria, Juhana Kallio Intera Partnersilta ja Sami Lampinen Inventurelta.

Tilaisuus pidetään Zoomissa. Tervetuloa kuulolle!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tesi(Suomen Teollisuussijoitus Oy) on Suomen valtion pääomasijoitusyhtiö, jolla on talouden kasvuun ja uudistumiseen sekä investointien edistämiseen keskittyvä teollisuuspoliittinen tehtävä.Sijoitamme markkinaehtoisesti pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. tesi.fi | X (Twitter) | LinkedIn | Instagram | Bluesky | Threads | Uutiskirje

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tesi

Tesin vuosi 2023: Haastavassa markkinatilanteessa Tesin rooli vastasyklisenä toimijana korostui22.3.2024 10:41:16 EET | Tiedote

Edellisvuonna alkanut yritysten arvostustasojen lasku, pääomasijoitusrahastojen varainkeruun vaikeutuminen ja listautumismarkkinan hiljentyminen jatkuivat vuonna 2023. Epävarmassa markkinatilanteessa ja irtautumisten hidastuessa Tesin (Suomen Teollisuussijoitus) vastasyklinen rooli korostui. Tesi kokosi uuden 200 miljoonan euron Kasvurahastojen rahaston ja teki kappalemääräisesti yli 80 % suorista sijoituksistaan startup- ja kasvuyrityksiin jatkosijoituksina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye