Euroopan parlamentti – Suomen-toimisto

Etäpressikahvit suomalaismeppien kanssa perjantaina 19.4. kello 9–10 Suomen aikaa

Jaa

Vaalikauden viimeisillä etäyhteyksin pidettävillä pressikahveilla suomalaismepit kommentoivat tulevan täysistunnon aiheita ja vastaavat toimittajien ajankohtaisiin EU-kysymyksiin.

Tällä kertaa toimittajatilaisuuteemme osallistuvat mepit Petri Sarvamaa (EPP, kok.), Eero Heinäluoma (S&D, sd.), Mauri Pekkarinen (Renew, kesk.), Heidi Hautala (Greens/EFA, vihr.), Pirkko Ruohonen-Lerner (ECR, ps.) ja Silvia Modig (The Left, vas.).

Vaalikauden viimeisessä täysistunnossa (22.-25.4.) parlamentti äänestää mm. pakkausjäteasetuksesta, jonka tavoitteena vähentää tarpeettomia pakkauksia ja jätettä. Lisäksi parlamentti äänestää yritysvastuudirektiivistä, jonka myötä ihmisoikeus- ja ympäristökysymykset on huomioitava yritystoiminnassa aiempaa paremmin sekä korjauttamisoikeudesta, jolla pyritään edistämään tuotteiden korjattavuutta ja pidentämään tuotteiden käyttöikää.

Esityslistaluonnos

Pyydämme ilmoittautumaan osoitteeseen ephelsinki@europarl.europa.eu torstaihin 18.4. klo 14 mennessä. Lähetämme ilmoittautuneille linkin tilaisuuteen ja ohjeet kysymysten esittämistä varten.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Euroopan parlamentti – Suomen-toimisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye