Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO:n vaaleissa äänestettiin ennätysvilkkaasti

Jaa

SSO:n edustajiston vaaleissa äänestys kävi ennätysvilkkaana. Ääniä annettiin yhteensä 15 780, mikä on yli tuplasti enemmän kuin edellisissä vaaleissa vuonna 2020 (6791 kpl). Äänestysprosentiksi muodostui 22,1 % (v. 2020: 9,7 %). Uusia edustajiston jäseniä, kotiseutunsa vaalijoita valittiin tällä kertaa 20. Edustajistolla on tärkeä tehtävä oman seutunsa äänitorvena huolehtia, että osuuskaupan palveluja ja etuja kehitetään omistajien toiveita kuunnellen. 

SSO:lle valittiin uusi 50-jäseninen edustajisto, joka seuraavat neljä vuotta toimii linkkinä asiakkaiden ja osuuskaupan välillä. Uusia jäseniä edustajistoon pääsi tällä kertaa 20 ja kaikkien valittujen keski-ikä on 54 vuotta.  

– Saimme mukavasti eri ikäisistä koostuvan edustajiston vaalimaan kotiseutunsa asioita seuraavan nelivuotiskauden ajaksi. On myös ilahduttavaa nähdä joukossa monta täysin uutta edustajiston jäsentä. Sähköinen äänestäminen oli mahdollista osuuskauppavaaleissa nyt toista kertaa, ja tämä varmasti on kasvattanut äänestysprosenttia – onhan esimerkiksi omalta kotisohvalta äänestäminen melko vaivaton tapa antaa äänensä, sanoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.  

Osuuskaupan vaaleissa äänestettiin 15 780 kertaa. Äänestäneistä 56,5 prosenttia äänesti verkossa ja 43,5 prosenttia antoi äänensä postitse. Täydellinen lista valituista edustajista äänimäärineen löytyy osoitteesta sso.fi/vaalit.  

–Äänestysaktiivisuus kertoo siitä, että asiakkaat aidosti halusivat vaikuttaa siihen, kuka heidän toiveitaan ja ideoitaan vie eteenpäin ja kuka heitä edustaa. On hienoa lähteä nyt valitun edustajiston kanssa kehittämään osuuskaupan toimintaa ja tekemään omasta alueestamme parempaa paikkaa elää, kertoo hallintoneuvoston puheenjohtaja Panu Ruoste tyytyväisenä.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:  

SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, p. 040 540 2006  
SSO:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Panu Ruoste, p. 050 576 8907

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva, paikallisten ihmisten omistama kasvava alueosuuskauppa. SSO:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja yli 70 000 asiakasomistajalleen. SSO:n tavoitteena on pysyä kehityksen kärjessä kaikilla toimialoillaan: market- ja tavaratalokaupassa, liikennekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa sekä autokaupassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Kauppakeskus Loheen tulossa uudistuksia – Normal rantautuu Loheen syksyllä 20247.6.2024 14:11:30 EEST | Tiedote

Kauppakeskus Loheen on tulossa uusia vuokralaisia ja raikkaita uudistuksia kesän ja syksyn 2024 aikana. Uudistukset vaativat tilamuutoksia ja tästä syystä Sokos tullaan keskittämään Lohen toiseen kerrokseen. Muutoksen yhteydessä Sokos saa käyttöönsä myös Outletin liiketilan, tehden näin Sokosessa asioinnista entistäkin sujuvampaa, kun kaikki palvelut löytyvät jatkossa samasta kerroksesta. Sokokselta vapautuvaan liiketilaan on tulossa kiinnostava uusi vuokralainen, kun tanskalainen vähittäiskauppaketju Normal avaa myymälänsä kauppakeskus Loheen. Syksyllä avattava Lohen myymälä täydentää hienosti kauppakeskuksen monipuolista liiketarjontaa. Normalin valikoimista löytyy ihonhoito- ja hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, snackseja, meikkejä ja puhdistusaineita pysyvästi alhaiseen hintaan. – Haluamme kehittää kauppakeskus Lohea aktiivisesti ja asiakkaitamme kuunnellen. Normal oli erittäin toivottu asiakkaiden keskuudessa, ja olemme iloisia voidessamme toteuttaa nämä toiveet. Samalla saamme tuod

ABC Lohja laajentaa aukioloaan 3.6. – olit sitten aamuvirkku tai yökyöpeli, ABC palvelee sinua jatkossa 24 tuntia vuorokaudessa27.5.2024 09:52:51 EEST | Tiedote

Ykköstien varrella sijaitseva ABC Lohja on tunnettu pysähdys- ja asiointipaikka niin paikallisten kuin kauempaakin tulleiden matkalaisten joukossa. Liikenneaseman monipuoliset palvelut ovat 3.6. alkaen entistäkin paremmin saatavilla, kun ABC laajentaa aukioloaan, ollen jatkossa auki 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. – Asiakkaat ovat toivoneet meiltä laajempia aukioloja – monet kun ovat tottuneet asioimaan esimerkiksi marketeissa vuorokauden ympäri. On erittäin hienoa saada nyt vastata näihin toiveisiin, kertoo Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n ABC ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen tyytyväisenä. Kesä on liikenneasemalla erityisen vilkasta aikaa, kun kesälomalaiset mielellään pysähtyvät tauolle paikassa, jossa yhdellä pysähdyksellä hoituu sekä auton tankkaus tai lataus että nälän karkoituskin. Nälkäisille matkalaisille onkin luvassa herkullisia uutisia, kun uudistuneen salaattipöydän lisäksi ABC Lohjalla starttaa myös ABC pizzapöytäkonsepti. – Pizzapöytä on tervetullut lisä jo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye