Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Itä-Helsingissä parannetaan katuja, sähköbussien latausasemaa ja kulkuyhteyksiä

Jaa

Keväällä Itä- ja Kaakkois-Helsingissä alkaa useita pieniä katutyömaita. Työt alkavat maalis-huhtikuussa mm. Myllypurossa, Itäkeskuksessa, Rastilassa ja Laajasalossa.

Kartta, johon merkitty eri kohteet.
Kartta, johon merkitty eri kohteet.

Myllypurontiellä parannetaan kunnallistekniikkaa

Myllypuron tiellä alkavat kunnallistekniikan ja kadun pintarakenteiden työt huhtikuussa. Töitä tehdään Myllypurontiellä välillä Kiviparintie-Jauhokuja.

Sähköbussien latausaseman rakentaminen Retkeilijänkadulla

Rastilan Retkeilijänkadulle rakennetaan sähköbussien latausasema. Urakassa tehdään latauspaikat sekä pintatöitä. Työt alkoivat maaliskuun lopussa.

Gotlanninkadulla siirretään johtoja

Itäkeskuksen Gotlanninkadulla siirretään kunnallistekniikan johtoja tontin tieltä sekä myöhemmin tehdään vesihuoltotöitä. Työt alkoivat maaliskuun lopussa.

Puotilan ostarin kadut

Puotilan ostarin ympäristön kaduilla tehdään pieniä kunnallistekniikan töitä ja pintatöitä. Työt alkavat huhti-toukokuussa.

Laajasalossa parannetaan yhteyksiä

Kuvernöörintielle tehdään yksisuuntainen ajoyhteys etelän suunnasta uuden huoltoaseman pohjoispuolelle. Yhteys mitoitetaan siten, että sitä kautta on mahdollista ajaa linja-autolla.

Etelään päin ajettaessa Laajasalontielle rakennetaan linja-autopysäkki kulkuyhteyksineen Kuukiventien sillan eteläpuolelle. Kuukiventien rampin yläosan risteystä levennetään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lasse Mustonen
projektinjohtaja, rakennuttaminen
Kaupunkiympäristön toimiala
p. 09 310 39839
lasse.mustonen@hel.fi

Kuvat

Kartta, johon merkitty eri kohteet.
Kartta, johon merkitty eri kohteet.
Lataa

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 2611

http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye