Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Hyvinvointialuejohtajan valinta: Henkilöarviointeihin etenee kolme hakijaa

Jaa

Keusoten hyvinvointialuejohtajan haku etenee ja valintaryhmä päätti lähettää kolme (3) hakijaa henkilöarviointeihin haastattelukierroksen jälkeen. Valinta tehtiin yksimielisesti ja jatkoon valitut ovat aakkosjärjestyksessä Kristiina Kariniemi-ÖrmäläRaija Kontio ja Petteri Lankinen.

Kuvituskuva

Henkilöarviointien tulokset esitellään valintaryhmälle, aluehallitukselle sekä valtuustoryhmien puheenjohtajille 2.5.24 ja kärkihakijat esittäytyvät aluevaltuutetuille paneelikeskustelussa 14.5.24.

Valintaryhmä keskusteli kokouksessaan myös mahdollisuudesta tiivistää jatkon aikataulutusta ja ehdotti aluevaltuuston puheenjohtaja Irma Pahlmanille ylimääräisen aluevaltuuston kokouksen pitämistä 23.5.2024, jolloin jo tehtäisiin hyvinvointialuejohtajan valintapäätös.

”Pidimme tärkeänä nopeuttaa valintapäätöstä, jotta saamme uuden hyvinvointialuejohtajan aloittamaan työnsä mahdollisimman nopeasti. Uusi aikataulu mahdollistaa aloituksen heti kesäkauden jälkeen ja näin saisimme jo alkusyksystä perehdyttämisen käyntiin”, summaa aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu.

Aluehallitus kokoontuu 15.5.24 tekemään esityksen aluevaltuustolle ja aluevaltuuston 23.5.2024 kokous järjestetään seminaarin yhteyteen.

”On Keusoten etu, että saamme uuden johtajan valittua mahdollisimman nopeasti, joten lähdin heti mahdollistamaan tätä valintaryhmän pyyntöä. Näin ollen risteilyksi suunniteltu seminaari muuttuu Keusoten alueella pidettäväksi seminaariksi, johon yhdistetään myös aluevaltuuston kokous”, kertoo aluevaltuuston puheenjohtaja Irma Pahlman.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye