Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti kohoaa 120 miljoonaan euroon - Toisen voittoluokankin potissa 15 miljoonaa euroa

Jaa

Eurojackpotin kierroksen 16/2024 perjantain arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa maksimilukemaansa 120 miljoonaa euroa. Tiistain arvonnassa toisenkin voittoluokan potissa on jo 15 miljoonaa euroa.

Eurojackpotin perjantain oikea rivi on 8, 14, 21, 34 ja 36. Tähtinumerot 1 ja 2.

Täysosumia ei löytynyt, joten tiistaina Eurojackpotin potissa on pelin maksimisumma 120 miljoonaa euroa. Toisenkin voittoluokan (5+1 -oikein) potissa on jo 15 miljoonaa euroa.

Perjantaina löytyi viisi kappaletta 5+1 -oikein rivejä, joilla voitti 740 631 euroa. Voitoista neljä osui Saksaan ja yksi Espanjaan.

Kolmannen voittoluokan 5+0 -voittoja löytyi 19 kappaletta. Riveillä voitti 109 916 euroa ja voitoista 13 meni Saksaan, kaksi Viroon, kaksi Ruotsiin, yksi Norjaan ja yksi Tanskaan.

Suomesta löytyi kolme kappaletta 4+2 -oikein tuloksia. Niillä voitti 6 263 euroa.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 8 1 7 4 3 3 5.

Jokerista ei löytynyt täysosumia. Kuusi oikein -rivejä oli pelattu kaksi kappaletta. Molemmat osuivat viiden osuuden porukkapeleihin, joissa oli voittajia eri puolelta Suomea. Toiseen porukkapeliin osui 20 000 euron voitto Jokerista ja toiseen 40 000 euron tuplattu voitto.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Bryssel 88. Lomatonneja voitettiin kolme kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye