Veikkaus Oy

Lotosta 5 miljoonan euron voitto Turkuun - Turkuun myös yksi 6+1 -oikein voitto

Jaa

Loton kierroksen 16/2024 arvonnassa löytyi yksi ainoa seitsemän oikein -rivi. Illan ainoalla täysosumalla voitti viisi miljoonaa euroa ja voitto osui nettipelaajalle Turkuun.

Loton lauantai-illan arvonnan oikea rivi on 10, 16, 18, 28, 29, 30 ja 31. Lisänumero 34. Plusnumero 5.

Illan arvonnassa löytyi yksi ainoa täysosuma. Illan ainoalla seitsemän oikein -tuloksella voitti 5 000 000 euroa ja voittorivin on pelannut nettipelaaja Turusta.

- Suuret onnittelut uudelle suomalaiselle Lotto-miljonäärille Turkuun, Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula onnittelee.

Voittaja saa pottinsa pankkitililleen kolmen viikon karenssiajan kuluttua.

Lauantaina löytyi lisäksi kolme kappaletta 6+1 -oikein tuloksia. Niillä voitti 48 208 euroa. 

Voitot osuivat nettipelaajalle Turkuun (eri voittaja kuin illan päävoittaja), nettipelaajalle Vaasaan sekä Akaan Hallamäen R-kioskissa pelattuun 10 osuuden porukkapeliin.

Ensi viikolla Loton potissa on miljoona euroa.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 6 5 9 2 5 0 5. Jokerista ei löytynyt täysosumia. Kuusi oikein -rivejä oli pelattu kolme kappaletta. Tuplatulla Jokerin kuusi oikein -rivillä voitti 40 000 euroa ja tuplaamattomilla Jokerin kuusi oikein -riveillä 20 000 euroa.

Lauantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Barcelona 86. Lomatonneja meni jakoon kaksitoista kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye