MessukeskusMessukeskus

Lapsiperheet viihtyivät ennätysmäärin viikonloppuna Lapsi- ja Lemmikkimessuilla

Jaa

Helsingin Messukeskus täyttyi viikonloppuna lapsiperheistä ja eläinystävistä, kun Lapsimessut ja Helsingin Lemmikkimessut järjestettiin suuren suosion saattelemina, kävijöitä uuden Ruokamessut 2024 kanssa oli lähes 59 000.

Prinsessat kohtaavat kuvassa
Rosemarie Särkkä

Lapsimessuilla keskityttiin tänä vuonna erityisesti erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin, mutta tapahtuman teatteriesitykset, muskarit, Pomppulinnamaailma, Pienoismallimaailma ja muut ohjelmanumerot saivat perheet viettämään yhteistä aikaa takatalven tuiskutessa ulkona. Vilskettä riitti myös osastoilla ja kauppaa tehtiin niin lastentarvikepuolella kuin vaatebrändien osastoilla vilkkaasti.

”Meillä on ollut oikein hyvin asiakkaita Mainion osastolla, lauantai varsinkin oli vilkas ja kauppaa tehtiin vähintäänkin yhtä hyvin kuin viime vuonna. Lasten- ja naistenvaatteiden kysyntää riitti hyvin”, sanoo myyntipäällikkö Jenni Hieta Mainiolta.

”Olemme hurjan tyytyväisiä tähän tapahtumakokonaisuuteen, mikä toimi erinomaisesti yhdessä Ruokamessujen kanssa. Lauantain ennätyskävijämäärä aiheutti ajoittain ruuhkaa ja jonoja lipun hintaan kuuluvissa ohjelma- ja aktiviteettipisteissä, mutta isossa kuvassa kaikki sujui hyvässä hengessä. Saimme erinomaista palautetta myös ulkomaisilta näytteilleasettajilta, jotka vahvistivat käsitystämme siitä, että Lapsimessut on Pohjois-Euroopan suurin ja ohjelmallisin Lapsiperheiden tapahtumia”, sanoo Satu Papadopoulos Helsingin Messukeskuksesta.

Lapsimessut on Messukeskuksen laajimpia messutapahtumia, koska se kattaa lapsiperheiden koko elinympäristön aina vauvaiästä murrosikään sekä tarvikkeista vaatteisiin ja harrastuksiin saakka.

Ilmiönä Lapsimessuilla on nähtävissä edelleen suomalaisen lastenvaateala- ja lastentarvikkeiden vahva läsnäolo ja isossa kuvassa uudet lanseeraukset.

Lemmikkimessuilla nähtiin erittäin laaja pentunäyttely

Lemmikkimessujen näyttelyihin ja ohjelmanumeroihin riitti katsojia ja he hyödynsivät aktiivisesti mahdollisuutta kysyä lemmikkien hoidosta suoraan asiantuntijoilta. Flyball, koirien Aqidance, sekä lemmikin hankintaan ja hoitoon liittyvät tietoiskut kiinnostivat yleisöä. Lemmikkimessuilla näkyi myös monia kotimaisia ruoka- ja tarvikemyyjiä.

”Meillä on ollut paljon kivoja pentuasiakkaita, jotka ovat maistelleet snack-baaristamme herkkuja. Toivomme olla mukana myös ensi vuonna”, sanoo markkinointipäällikkö Karoliina Nuutinen Lemmikki Oy:stä.

Tapahtumassa järjestettiin erilaisia näyttelyitä, kuten Cat Fanciers Finlandin kissanäyttely ja Showtasticin järjestämiä koirien näyttelytreenejä ja Match Show. Kissanäyttelyyn on ilmoittautunut yli 70 kissaa edustaen 20 eri rotua. Tänä vuonna Kennelliitto järjesti kaksi kaikkien koirarotujen pentunäyttelyä, jonne on ilmoittautunut yhteensä yli 900 pentua. Molempina päivinä on edustettuna pentuja yhteensä yli 130 eri rodusta.   

Lapsimessut järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 19.–21.4.2024 ja samana viikonloppuna Lemmikkimessut 20.–21.4.2024. Seuraavan kerran Lapsimessut järjestetään 11.–13.4.2025 ja Lemmikkimessut 12–13.4.2025. |www.lapsimessut.fi | #lapsimessut2024 | fb+ ig: @lapsimessut I www.lemmikkitapahtuma.fi I #LemmikkimessutHelsinki I Fb: @LemmikkimessutHelsinki  

Lisätiedot: viestinnän asiantuntija Anu-Eveliina Mattila, 050 555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com , Messukeskus, liiketoimintapäällikkö Satu Papadopoulos, 050 540 3670, satu.papadopoulos@messukeskus.com;

Kuvia Lapsimessuilta ja Lemmikkimessuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Moottoripyörien suuri koeajokiertue kesäkuun alussa viidellä paikkakunnalla30.4.2024 09:37:03 EEST | Tiedote

Motokuume nousee ja moottoripyöriä näkyy jo keväisillä kaduilla. Moottoripyörien suuret koeajopäivät järjestetään kesäkuun ensimmäisellä viikolla Oulussa (ma 3.6.), Jyväskylässä (ti 4.6.), Tampereella (ke 5.6.), Turussa (to 6.6.) ja Helsingissä (pe 7.6.). Koeajopäivillä pääsee ajamaan uusia moottoripyöriä useilta eri merkeiltä. Mukaan ovat jo ilmoittautuneet CF Moto, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM ja Yamaha. Mukana olevat merkit ja moottoripyörämallit vaihtelevat paikkakunnittain. Koeajokiertue alkaa Oulusta ja huipentuu Helsinkiin, jossa ajetaan nyt iltapäivä- ja iltapainotteisesti. Tapahtumapaikkoina ovat Jyväskylää lukuunottamatta kaupunkien messukeskusten pysäköintialueet.

Autokorjaamo 2025 -messut järjestetään kuuden vuoden tauon jälkeen25.4.2024 15:15:18 EEST | Tiedote

Autokorjaamo-messut palaa Helsingin Messukeskuksen ohjelmistoon ja tapahtuma järjestetään perjantaista lauantaihin 14. – 15.3.2025. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään Auto 2025 koeajo- ja myyntitapahtuma perjantaista sunnuntaihin 14. – 16.3.2025. Odotetuilla Autokorjaamo-messuilla korjaamoalan ammattilaiset kohtaavat ja saavat tärkeää tietoa alan kehityksestä ja uutuustuotteista.

Habitare ja Helsinki Design Week yhdistävät voimansa tulevaisuuden tekijöinä – yhteistyön tavoitteena on vahvistaa muotoilualaa ja tarjota sen toimijoille yksi vahva alusta24.4.2024 08:30:00 EEST | Tiedote

Habitare ja Helsinki Design Week yhdistävät voimansa ja aloittavat laajamittaisen ja pitkäjänteisen yhteistyön. Tavoitteena on muotoilualan vahvistaminen, muotoilijoiden ja yritysten vuoropuhelun edistäminen ja siten alan toimijoiden kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittaminen. Habitare järjestetään 11.–15.9.2024 ja Helsinki Design Week 6.–15.9.2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye