Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Laurinmäenkujan rakentaminen alkaa Haagassa

Jaa

Laurinmäenkujan rakentaminen alkaa 2. toukokuuta. Urakassa uusitaan kaukolämpöä, kaapeleita ja kadun valaistusta sekä lisäksi korjataan kadun pintarakenteet.

Työalue kartalla.

Kadun muutokset mahdollistavat asemakaavan mukaisen asuntorakentamisen. Kadun itäpuolelle on rakenteilla uusia asuinkerrostaloja.

Työ aiheuttaa paikallisia muutoksia kävelijöiden ja pyöräilijöiden sekä moottoriajoneuvojen kulkuun. Työalue rajataan ja kulkureitit opastetaan.

Työtä tehdään arkipäivisin kello 7–16. Työ valmistuu syyskuun loppuun mennessä 2024.

Urakoitsija on VRJ Etelä-Suomi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennuttaja
Mika Pakarinen
projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 31036653
mika.pakarinen@hel.fi

Urakoitsija
Tommi Kivinen
työpäällikkö
VRJ Etelä-Suomi Oy
puh. 050 3020776
tommi.kivinen@vrj.fi

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 2611

http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Skydda dina fjäderfän mot fågelsjukdomar och registrera dig som hållare av fjäderfä3.5.2024 08:42:53 EEST | Tiedote

Har du tänkt hålla höns i sommar? För att man ska kunna förhindra spridning av fågelinfluensa och andra djursjukdomar är det viktigt att myndigheterna vet var det finns fjäderfä. Även den som bara har några få höns måste registrera sig som hållare av fjäderfä. Stammar av influensavirus som är livsfarliga för fåglar är just nu utbredda i Europa, och det råder stor risk för fall även i Finland.

Suojaa siipikarjasi lintutaudeilta ja rekisteröidy siipikarjanpitäjäksi3.5.2024 08:42:53 EEST | Tiedote

Aiotko ottaa kesäkanoja? Lintuinfluenssan ja muiden eläintautien leviämisen estämiseksi on tärkeää, että viranomaiset tietävät, missä siipikarjaa pidetään. Muutamankin kanan pitäminen edellyttää rekisteröitymistä siipikarjanpitäjäksi. Linnuille hengenvaarallisia influenssaviruskantoja esiintyy tällä hetkellä laajasti Euroopassa ja lintuinfluenssan esiintymisen riski Suomessa on myös suuri.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye