Veikkaus Oy

Lotosta viiden miljoonan euron voitto Turkuun: ”Iloa monelle sukupolvelle”

Jaa

Loton lauantai-illan arvonnassa löytyi yksi ainoa seitsemän oikein -tulos. Täysosuma meni turkulaismiehelle, joka voitti viisi miljoonaa euroa. Veikkaus pääsi onnittelemaan voittajaa tuoreeltaan puhelimitse.

- Vaimon kanssa on tästä asiasta juteltu ja kävelty ympyrää, iloinen voittaja kuvaili sunnuntaina.

- Googlen uutisvirrasta näkyi, että lottovoitto oli osunut Turkuun. Ajattelin, että ihan hyvä vitsihän tämä on. Mutta kyllä se voitto vain siellä omissa peleissäni näkyi.

Turkulaismies kertoo, ettei ole pelannut erityisen usein Lottoa.

- Laitoin viikolla muutamia vetoja jalkapallon "Champpareihin" (Mestarien Liiga) ja siitä jäi rahaa pelitilille. Ajattelin, että noh, laitetaan Lotto. Se kannatti laittaa.

Tänään maanantaina voittaja aikoo mennä täysin normaalisti töihin.

- Töihin ajetaan aamulla enkä aio tästä juurikaan kenellekään huudella. Mahtava juttuhan tämä on!

- Pitää ensin hengitellä ja rauhoittua tämän asian kanssa. Sitten miettiä, että mihin rahaa käytetään. Tällaisesta rahastahan on varmasti iloa monelle sukupolvelle, kun sitä järkevästi käyttää.

Lauantain onnekas nettipelaaja saa viiden miljoonan euron voittonsa pankkitililleen kolmen viikon karenssiajan kuluttua.

- Suuret onnittelut Turkuun ja lämpimästi tervetuloa perinteisille suurvoittajakahveille Veikkauksen pääkonttorille! Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula onnittelee.

Kyseessä on vuoden toiseksi suurin voitto Lotosta. Vuoden suurin voitto on yhdeksän miljoonaa euroa ja se osui kierroksella 8/2024 pieneen kuntaan Päijät-Hämeessä.

Lauantain nettipelaajan voitto on toiseksi suurin Turkuun osunut Loton voitto pelin historiassa. Suurin on seitsemän miljoonaa euroa ja osui Turkuun vuonna 2013. Tuolloin voittorivi oli pelattu Turun Länsikeskuksen K-Citymarketissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye