Espoon kaupunki - Esbo stad

Tila- ja asuntojaosto antoi lausuntoja ja kuuli selostuksia

Jaa

Kaupunginhallituksen tila- ja asuntojaosto antoi lausunnot pitkäaikaisella korkotukilainalla toteutettavista asumisoikeuskohteista ja asuntohankkeesta.

Lausunnoissaan kaupunki kannattaa Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) opiskelija-asuntohankkeen toteuttamista osoitteessa Otakaari 15 sekä Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:n asumisoikeuskohteiden perusparantamista osoitteissa Trillakatu 2 ja Verkkokuja 6–8.

Lisäksi jaosto kuuli seuraavat selostukset:

  • Ajankohtaiset tila- ja sisäilma-asiat
  • Katsaus meneillään oleviin hankkeisiin
  • Hyvinvointialueen palveluverkon vaikutus Tilapalvelujen toimitiloihin
  • Lahnuksen koulun kuntoarvio

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye