Uudenmaan ELY-keskus

Borgbyjoen sillan korjaustyö Raaseporin Pohjankurussa aiheuttaa muutoksia Turuntien liikennejärjestelyihin

Jaa

Borgbyjoen sillan korjaustyöt aiheuttavat muutoksia Turuntien (tie 111) liikennejärjestelyihin. Sillan peruskorjaus alkaa huhti-toukokuun vaihteessa ja valmistuu kesäkuussa.

Kuva sillasta sivusta.
Borgbyjoen silta.

Sillan peruskorjauksessa sillan vesieristeet ja päällysteet uusitaan ja betonipintojen vaurioita korjataan. Korjaustyön aikana ajoneuvoliikenteen käytössä on yksi kaista ja liikennevalo-ohjaus. Kevyen liikenteen yhteys pysyy käytössä työn ajan.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) toimii kohteen rakennuttajana. Valvontakonsulttina toimii Siltainsinöörit TH Oy ja urakoitsijana Destia Oy, joka vastaa työn toteutuksesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työmaapäällikkö Otto Suominen, Destia Oy, puh. 040 661 3845
Valvontakonsultti Henry Niemi, Siltainsinöörit TH Oy, puh. 045 126 9960
Projektipäällikkö Timo Repo, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, puh. 0295 021 338

Kuvat

Kuva sillasta sivusta.
Borgbyjoen silta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye