Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Ankkurikadun jatkeen rakentaminen alkaa Katajanokalla

Jaa

2. toukokuuta alkavassa urakassa rakennetaan Ankkurinkadun jatke Katajanokanlaiturin ja rannan jalankulkualueen välille. Samalla rakennetaan liikennevalot Ankkurikadun ja Kanavakadun risteykseen.

Ankkurikadun rakentaminen on osa Katajanokanlaituri 4 -korttelia ympäröivien katujen liikennejärjestelymuutoksia. Kortteliin rakennetaan uusi toimistorakennus. Kortteli on alueen ensimmäinen uudelleen rakentuva kohde, ja sen ympäröivien katualueiden rakentaminen mahdollistaa sataman raskaan liikenteen uuden reitityksen sekä parantaa jalankulun ja pyöräilyn reittejä.

Työ aiheuttaa paikallisia muutoksia kävelijöiden ja pyöräilijöiden sekä moottoriajoneuvojen kulkuun. Työalue rajataan ja kulkureitit opastetaan.

Työtä tehdään arkipäivisin kello 7–16. Työ valmistuu kesäkuun loppuun mennessä 2024.

Urakoitsija on VRJ Etelä-Suomi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennuttaja
Mika Pakarinen
projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 31036653
mika.pakarinen@hel.fi

Urakoitsija
Tommi Kivinen
työpäällikkö
VRJ Etelä-Suomi Oy
puh. 050 3020776
tommi.kivinen@vrj.fi

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 2611

http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye