Kymenlaakson hyvinvointialue

Karhulan hammashoitolan remontti valmistuu – Viimeiset potilaat hoidetaan Kotkansaaren hammashoitolassa 26.4.2024

Jaa

Remontin yhteydessä uusittiin muun muassa hammashoitolan sisäpintoja ja ilmanvaihtoa.

Ulkokuva Karhulan hammashoitolasta.
Karhulan hammashoitola sijaitsee terveysaseman yhteydessä. Kymenlaakson hyvinvointialue

Karhulan hammashoitolan syksyllä 2023 alkanut sisätilojen remontti valmistuu toukokuun alussa. Remontin valmistumisen myötä Kotkansaaren hammashoitola suljetaan ja sen henkilöstö sekä vastaanotot siirretään kokonaisuudessaan Karhulan hammashoitolaan. Viimeiset potilaat otetaan vastaan Kotkansaaren hammashoitolassa 26.4.2024.

Remontin yhteydessä Karhulan hammashoitolassa uusittiin muun muassa ilmanvaihtoa ja sisäpintoja. Tiloihin tuotiin myös uusia kalusteita ja hoitolaitteita. Suun terveydenhuollon tulosaluejohtaja Teija Raivisto kertoo, että lähtökohtana oli kunnostaa Karhulaan hoitotilat, joissa asiakkaiden on mahdollisimman helppo ja hyvä asioida. Muutos parantaa myös henkilöstön saatavuutta.

- Jatkossa meillä on saman katon alla enemmän ammattilaisia eli sijaistaminen tulee olemaan helpompaa. Karhulan hoitolan kunnostuksen myötä kaikki eteläisen Kymenlaakson perusterveydenhuollon erikoishammaslääkärit tulevat työskentelemään samassa pisteessä, mikä madaltaa myös konsultoinnin kynnystä ammattilaisten kesken, Raivisto sanoo.

- Muutoksella saadaan lisäksi karsittua päällekkäistä työtä esimerkiksi välinehuollon ja tarveainetilausten suhteen, minkä johdosta aikaa jää enemmän potilastyölle.

Jo varattuihin suun terveydenhuollon aikoihin ei tule lähtökohtaisesti muutoksia, vaan oikea hoitopaikka on annettu ajanvarauksen yhteydessä. Mikäli varattuihin aikoihin tulee muutoksia, ollaan ajan varanneeseen henkilöön erikseen yhteydessä puhelimitse. Kotkansaaren hammashoitolassa aikaisemmin asioineita henkilöitä pyydetään huomioimaan, että mahdolliset jatkokäynnit tehdään Karhulan hammashoitolassa, vaikka hoito olisi aloitettu Kotkansaarella.

Karhulan hammashoitola sijaitsee osoitteessa Toivelinnankatu 2, 48600 Kotka.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Ulkokuva Karhulan hammashoitolasta.
Karhulan hammashoitola sijaitsee terveysaseman yhteydessä.
Lataa

Kymenlaakson hyvinvointialue

Järjestämme Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut. Noin 159 500 asukkaan maakuntaan kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye