Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Haapajärven, Nivalan ja Reisjärven neuvoloiden puhelinpalvelu uudistuu 2.5.2024

Jaa

Haapajärven, Nivalan ja Reisjärven asukkaat tavoittavat äitiysneuvolan, lastenneuvolan ja perhesuunnittelun terveydenhoitajat uudesta puhelinnumerosta 08 669 0120 torstaista 2.5. alkaen.

Kuvituskuva.

Puhelinpalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8–11. Terveydenhoitajille ei voi enää soittaa suoraan, vaan puhelinpalvelun kautta jätetään soittopyyntö. Terveydenhoitajat soittavat takaisin vielä saman päivän aikana. 

Puhelinpalvelun kautta voi esimerkiksi varata ajan neuvolaan tai kysyä neuvoa.

Avainsanat

Linkit

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Etävastaanottopalvelut ovat osa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen suun terveydenhuollon palveluvalikoimaa22.5.2024 12:39:52 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella Pohteella on kehitetty etävastaanottopalveluja osaksi suun terveydenhuollon palveluvalikoimaa. Etävastaanotto toteutuu Digitaalisen sote-keskuksen alustalla olevan videovastaanoton kautta ja sitä testataan ensimmäisen kerran Raahen hammashoitolassa ensimmäistä lastaan odottavien vanhempien maksuttomalla ohjauskäynnillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye