Varsinais-Suomen hyvinvointialue, VarhaVarsinais-Suomen hyvinvointialue, Varha

Tyks Akuutin päivystyksen Loimaan ja Uudenkaupungin toimipisteet ovat auki 2.5.2024 alkaen päivittäin klo 10–20

Jaa

Tyks Akuutin päivystyksen Loimaan ja Uudenkaupungin toimipisteiden aukioloaika muuttuu 2.5.2024 alkaen siten, että päivystys aukeaa jatkossa aamuisin kello 10 ja sulkeutuu iltaisin kello 20 kaikkina viikonpäivinä.

Kaksi violettia graafista elementtiä, jotka näyttävät sydämiltä tai V-kirjaimilta tummaa taustaa vasten.

Oma terveysasema on ensisijainen hoitopaikka sairastumistapauksissa. Terveysasemien kiirevastaanotto palvelee arkisin kello 8–16.

Tyks Akuutin päivystyksestä saa kiireellistä hoitoa. Kiireellisellä hoidolla tarkoitetaan äkillistä sairastumista, vammaa, pitkäaikaissairauden vaikeutumista tai toimintakyvyn alenemista, joka edellyttää välitöntä arviota ja hoitoa.

Soita aina päivystysapunumeroon 116 117 ennen lähtöäsi päivystykseen tai arvioi Omaolon oirearvioiden avulla, millaista hoitoa tarvitset.

Alle 16-vuotiaiden osalta soitetaan ensisijaisesti omalle terveysasemalle niiden aukioloaikoina. Muulloin päivystysasioissa voi soittaa numeroon 02 313 1420.

Hätätilanteessa soita 112.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Varsinais-Suomen hyvinvointialue

"Turvaamme, parannamme, pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä."
Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää varsinaissuomalaisten sote- ja pelastuspalvelut. Verkkopalvelumme: varha.fi

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Varha

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye