Merikarvian kunta

Varma kevään merkki - Merikarvianjoki-päivää vietetään lauantaina 27.4.2024

Jaa

Merikarvianjoki-päivä avaa kalastuskauden ja kokoaa taas yhteen kalastajat ja kaikki kalastuksesta kiinnostuneet. Tapahtuman teema-alueet ovat luontomatkailu, kalastus, vene & moottori ja mökki, joten päivästä löytyy jokaiselle jotakin. Päivän ohjelmassa on monipuolista kalastusta: niin kalastuskilpailuja kuin kalastuskouluakin juniorikalastajille, aikuisia kalastajia unohtamatta! Paikalla on myös monipuolisesti näytteilleasettajia.

Tapahtuma on avoinna la 27.4. klo 9-17 välisenä aikana. Tervetuloa!

Osallistutko kalastuskilpailuun?

Kilpailuun voi osallistua jokainen Merikarvianjoen kalastusluvan kilpailupäivälle ostanut. Kalastaa voit myös vuosiluvalla, mutta avajaispäivälle ei myydä neljän tunnin lupia.

Kilpailu alkaa la 27.4.2024 klo 12 ja päättyy klo 20.

Kilpailualueena koko Merikarvianjoen Kalakierrosalue Lankoskelta Salmelankoskeen, poisluettuna Holmankosken alue Antintien sillasta Eumerin privaattialueelle asti. Holmankosken alueella on päivän ajan pelkästään nuorisokalastusta.


Koko kilpailualue, eli koko joki, on suljettu yleiseltä kalastukselta pe 26.4. klo 23.59 – la 27.4. klo 12 asti. Holmankosken alue suljettu yleiseltä kalastukselta ke 24.4. klo 16 – la 27.4. klo 20.

Kalastuskisa ratkaistaan kalan mitan perusteella. Todisteena käytetään kuvaa. Pisin kirjolohi voittaa ja kolme parasta palkitaan. Mittanauha on oltava näkyvillä kuvassa ja selkeästi tulkittavissa. Kiinnitä kuvassa huomiota mitan tulkittavuuteen ja lähetä vain selkeä kuva. Mitan voi noutaa Merikarvianjoen Kalakierroksen pisteeltä Merikarvianjoki-päivän tapahtuma-alueelta ennen kisan alkua. Kalastuskilpailuun osallistut siis ostamalla kalastusluvan. Avajaispäivälle ei myydä neljän tunnin lupia, mutta vuosiluvalla voit kalastaa.

Kilpailuun osallistut lähettämällä saaliskuvasi, jossa mittanauha ja kalan pituus on näkyvillä sekä yhteystietosi tekstiviestitse tai Whatsappilla numeroon 044 724 6440 ennen kisan päättymistä klo 20. Kolme pisintä kirjolohta saanutta palkitaan ja kaikkien kisaan osallistuneiden kesken suoritetaan arvonta.

HUIKEAT PALKINNOT - onko joku näistä sinun?

Yleinen kalastuskilpailu
1. 500 e lahjakortti Eumerin tehtaanmyymälään
2. 200 e lahjakortti Eumerin tehtaanmyymälään
3. 100 e lahjakortti Eumerin tehtaanmyymälään

Kalakingi-nuorisokalakilpailun säännöt

Kilpailu alkaa la 29.4.2023 klo 12.30 ja päättyy klo 15.30. Kilpailualueena on Holmankoski. Palkintojen jako klo 15.45 tapahtuma-alueen päälavalla.

Kalastuskisa ratkaistaan kalan mitan perusteella. Todisteena käytetään kuvaa. Pisin kirjolohi voittaa ja kolme parasta palkitaan. Mittanauha on oltava näkyvillä kuvassa ja selkeästi tulkittavissa. Mittalautoja on kilpailualueella. Kalastusluvan voi noutaa Merikarvianjoen Kalakierroksen pisteeltä tapahtuma-alueelta ennen kisan alkua, osasto löytyy alueen portilta.

Kalastuslupa alle 18-vuotiaalle on maksuton ja samalla kalastusluvalla voit kalastaa koko joen alueella koko lauantain 27.4.2024 ajan. Kalastuskiintiö 2 kirjolohta/päivä/kalastaja. Alle 12-vuotiaille kalastajille vaaditaan huoltaja mukaan. Jokainen nuori kalastaa omalla vastuulla. Juniorikalastajien ilmainen kalastuslupa tulee noutaa Merikarvianjoen Kalakierroksen osastolta Merikarvianjoki-päivän tapahtuma-alueelta.


Ps. Saappaat mukaan niin pysyy varpaat kuivina ja vaatetus sään mukaan.


HUIKEAT PALKINNOT - onko joku näistä sinun?


Nuorten kalastuskilpailu
1. 300 e lahjakortti Eumerin tehtaanmyymälään
2. 200 e lahjakortti Eumerin tehtaanmyymälään
3. 100 e lahjakortti Eumerin tehtaanmyymälään

Kireitä siimoja kaikille!

Katso videolta saapumisohjeet Merikarvianjoki-päivään, tulit sitten mistä tahansa suunnasta.

Pysäköintialueiden käyntiosoitteet:

Taidontie sekä Oloneuvoksentie

Tapahtuma-alue: Kalkuttaantie 10, Merikarvia
Näytteilleasettajina

Eumer Fishing – Kalastusvälineet, kalastuskurssit ja tykypäivät
Merikarvian kunta – Tontit, palvelut ja työpaikat
Merikarvianjoki – Merikarvianjoen kalastusinfo, junioriluvat
Rautio Sports - Vesiurheiluvälineet, SUP, Purjelauta, Wing
Suomen Vapaa-ajankalastajat – Kalankäsittelynäytökset
Pooki design - Kala-aiheiset sisustus- ja käyttötavarat
Kalastustarvike Pori / Satakunnan Realisointi - Retkeilyauto ja paljukärry
Anar Outdoor – Ulkoiluvaatteet
Merikarvian Perhokalastajat – Kalastuskoulu
Salvos – Saunat ja muut hirsirakennukset
Lapelland – Vaunusaunat ja mökit
Kaija-laiturit - Kelluva betonilaituri
Kilatia Oy – Ensiapu, Sammutinhuolto, sammuttimet, ensiaputuotteet
Maalaava Oy - Ulkomaalaukset (katot ja verhoukset), sokkelipinnoitukset
Fribaki Oy - Frisbeegolf kiekkoja ja reppuja, hole in one metsästystä, heittonäytös
Visual Trading - Mainosteippaukset, (ikkunat, autot ja tekstiilit)
Hopsis - Benjitrampoliini
JH-Katot - Aurinkosähköjärjestelmiä ja kattoremontteja
Onervan Kööki – Lohikeittoa ja muita herkkuja
Nakkikeisari - Aidot Porilaiset, hodarit, makkarat, juomat, kahvi
Harri's Candy - Makeisia

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kartta - näin saavut alueelle
Kartta - näin saavut alueelle
Lataa
Tervetuloa!
Tervetuloa!
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Merikarvian kunta

Merikarvian kunta kutsuu yhdistystoimijat illanviettoon 3.9.2024 - teemana kiitokset ja yhteinen tulevaisuuskeskustelu25.6.2024 17:09:52 EEST | Tiedote

Merikarvian kunta kutsuu kaikki uudet ja vanhat yhdistystoimijat yhteiseen illanviettoon syyskuun alussa 2024. Tavoitteena on kiittää Merikarvian kunnan poikkeuksellisen aktiivisia yhdistyksiä sen tekemästä arvokkaasta yhteiskunnallisesta työstä. Samalla voidaan jakaa ajatuksia siitä, miten voisimme yhdessä viedä tärkeää työtämme eteenpäin uusin raikkain ideoin. Tilaisuudessa Merikarvian kunnan lisäksi Satakunnan Yhteisökeskus, Commu-palvelu ja Leader Pohjois-Satakunta tuovat terveisensä alueen yhdistystoimijoille. Tämä on tilaisuus tuoda esiin jo tehdyn työn hedelmiä ja yhdistää uudet ja vanhat voimat sekä ideat yhdeksi kokonaisuudeksi. Yhdessä saatamme siirtää vaikka vuoria, jos sille päälle satumme, Merikarvian kunnan kehittämispäällikkö toteaa.

Vaihtoehto vaaleilla valitulle edustukselliselle demokratialle - RatkaisuTori-toiminta19.6.2024 11:17:23 EEST | Tiedote

Merikarvian kunnan Ratkaisu-Tori toiminta on kokeilevaa toimintaa, joka vahvistaa kuntalaisten mahdollisuuksia osallistua asuinseutunsa kehittämiseen. RatkaisuTori-toiminta tarkoittaa käytännössä keskustelua siitä, mihin kunnan hallinnossa käytettävissä olevat varat sijoitetaan. Toiminta perustuu siis yhteistyölle. Panelistit saavat kommentoitavakseen kunnan talousarvion luonnoksen. He esittävät ideoita itselleen tärkeistä teemoista kunnanvaltuustolle, jolla on lopullinen päätösvalta siihen, mihin kunnan varat käytetään. Osallistujahaku on parhaillaan käynnissä ja pari vapaata paikkaa on jäljellä. Viime vuonna toimintamallia kokeiltiin ensi kertaa ja tänä vuonna jatketaan tämän uudenlaisen toimintamallin kehittämistä.

Onkohan maalle muutto ollut koskaan ennen näin helppoa?18.6.2024 13:26:48 EEST | Tiedote

Sinäkin olet saattanut haaveilla maalle muuttamisesta ja etsit sitä oikeaa. Onko unelmiesi koti maaseudun rauhassa, palvelut ja luonto lähellä ja etätyötkin onnistuu? Merikarvialla tilat etätyöhön löytyy myös kunnanvirastolta jos kaipaat mukavaa työyhteisöä, jonka kanssa jutella kahvitunnilla. Meillä asuminen on edullista, varhaiskasvatus maksutonta ja edullisia harrastusmahdollisuuksiakin riittää. Kansalaisopisto räätälöi sinulle tekemistä, jos lempipuuhasi ei löydy jo valmiiksi kurssilistalta tai melkein loputtamasta valikoimasta liikuntapalveluja tai yhdistystoimintaa. Olemme huomanneet, että joskus haaveet ei toteudu kun on hankalaa löytää sopiva asunto. Yhdistimme voimamme ja käynnistimme yhdeksän kunnan yhteistyöhankkeen ratkaisemaan tämän pulman. Jos etsit uutta elämänvaihetta maalta tai jos sinulla on tyhjillään oleva maaseudulla sijaitseva asunto, huoneisto tai vakituiseksi asunnoksi soveltuva mökki, joka odottaa uutta elämää ja uusia asukkaita - nyt on sinun tilaisuutesi.

Pohjois-Satakunnan kunnat kysyvät kuntalaistensa mielipiteitä sote-palveluverkkosuunnitelmasta FCG:n laatiman kyselyn avulla10.6.2024 14:34:30 EEST | Tiedote

Satakunnan maakunnassa Satakunnan hyvinvointialue on järjestänyt alueen sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuspalvelut 2023 alusta alkaen. Pohjois-Satakunnan kunnat (Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku, Merikarvia ja Siikainen) keräävät nyt tietoa kuntalaistensa mielipiteistä hyvinvointialueen palveluverkkoselvitykseen liittyen. Tietoja käytetään sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden kehittämiseen kuntalaisten toiveita vastaaviksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye